Dano-G Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ja od Irasa biorę przynęty z ogonem rybki, zbroję w bardzo lekki trójkąt. Taki zestaw otworzył mi kilka wód, gdzie inne gumy nie łowiły wcale. A zbroiłeś inne przynęty w równie lekką główkę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Tak zbroiłem, nawet kolega na łodzi machał podobną gumką od SG bez efektu, ja łowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Podpytam które płotki na okonie najlepiej zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Podpytam które płotki na okonie najlepiej zakupić?Te polecam Taptalkniete z Galaxy s8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Nawet na czystą wodę?I pytanie czy zbroić je klasycznie w główkę czy może lepiej dropshot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Nawet na czystą wodę?I pytanie czy zbroić je klasycznie w główkę czy może lepiej dropshot?U mnie wymiata zbrojenie w trójkątną główkę Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Witam Da ktoś linka gdzie mogę kupić parę gumek od Irasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cru Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Na pierwszej stronie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi