Salmon63 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Dzięki za zaiteresowanie.Pytanie moje było bardzo nieprecyzyjne. Konkretnie : woda stojąca ,Comet trójka, czwórka ,bardzo rzadko piątka lub Aglia max czwórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Ja co prawda lowie C 3000 MHG a ty pytasz o 3000MHG czyli flaki z 4000 a szpula i rotor oczywiscie z mniejsczego C 3000.Moim zdaniem spokojnie i nie ma sie czego obawiac. Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Dzięki. C 3000 myślę ,że byłby trochę za delikatny,nawet z przełożeniem 5.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperus8 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Posiadam dwa ,,czarnuchy".4000 już był w walce z sandaczami i jest super gładko płynnie shimanowo.3000 pierwszy raz nad wodą wczoraj godzinę .Tylko godzinne!!!!!! bo mnie kur...ca brała jak chodzi ten 3000 jakieś bicia czuć na korbie telepanie bebechów normalnie jak 8 letnie Mikado sąsiada. Sparowany z kijem do UL główki max 5gr ciężej nie miałem odwagi.- czy to felerny egzemplarz - co robić -serwis shimano -jakoś nie mam do nich przekonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Reklamować do Shimano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Mam obydwa i rzekłbym że ten 3000 jest przyjemniejszy w kręceniu. I jeden i drugi dostał w kość i nic się nie dzieje. Jakiś wadliwy egzemplarz trafił się.Mam podobną sytuację z Penn Clash 3000. Mam dwa identyczne kołowrotki i jeden jest super, a w drugi tak jakby od innej matki.Reklamować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperus8 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Na sucho też byłem zachwycony .Nad wodą rozczarowanie i to pod główkami 3-5 gr.Może jakiś egzemplarz felerny bo 4000 super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Ten kołowrotek na pewno może pracować z większymi obciążeniami. U mnie pracował z główkami od 12,5 do 17,5 g i było i jest ok.Rozumiem jest niesmak, szkoda czasu i nerwów reklamuj. Zapłaciło się nie małe pieniądze z nadzieją że będzie wszystko ok a tu mała porażka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperus8 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 4000 mam zamiar sparować z Lunamis 290 do 45 gr jig do 56 ( od Mafiego) i powalczy na skałach w Albanii .I jestem przekonany że da rade. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Znajomy też reklamował exence. Było w nim takie stukanie w najwyższym położeniu szpuli wyczuwalne tylko nad woda. Po serwisie w shimano problem nie występuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperus8 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Znajomy też reklamował exence. Było w nim takie stukanie w najwyższym położeniu szpuli wyczuwalne tylko nad woda. Po serwisie w shimano problem nie występuje.Mam nadzieje że pomoże bo szkoda mi kołowrotka bardzo mi się podobają -ta czerń ma coś w sobie .Już żałowałem bo miała być Stella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Będzie dobrze. Exence to świetne kołowrotki, widocznie czasami trafiają się jakieś niedorobione ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Jak to w Shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperus8 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Dobrze że się obyło bez rad typu ,,bierz daiwe" Bo nie dość że badziewie to brzydactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Mnie już kiedyś pewien sprzedawca z Japonii wyśmiał jak zapytałem o kołowrotek Shimano Powiedział wowczas cyt. "przecież Daiwa jest lepsza". P.S. Teraz już wiem, że miał rację... Edytowane 25 Stycznia 2021 przez rolen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Potwierdzam daiwa jest najlepsza wyprzedza shimano we wszystkim co się tylko da.Ale jest pewne ale... I tak wolę kupić shimano choć by miało wylądować na serwisie:D:D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Jeśli ma być do serwisowania to faktycznie lepiej brać Shimano. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Jak to możliwe, że ludzie się jeszcze nie poznali... a nawet, o zgrozo, Shimano wypuszcza jakieś nowości. Pewnie nikt nie kupi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Właśnie o to chodzi, że się poznali i zdecydowana większość chce mieć w swoich domowych warsztatach młynki tej firmy.Nikt tu nie twierdzi, że całościowo Shimano jest do d...y. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 (edytowane) A jeszcze, całkiem niedawno, to D... była do d...Kocham zimę. Można gadać i gadać ???????? Edytowane 27 Stycznia 2021 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperus8 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 I tak wole shimano niż D jak do .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Osobiście wolę to co mam, użytkuję Exsence 3000 od dwóch lat i jestem mega zadowolony. Drugi nowy leży w zapasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Jak ryby biorą to dla mnie nie ma znaczenia czy kręcę Daiwą czy Shimano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperus8 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zwrócono mi kase za czarnucha i znowu dylemat -stella czy czekać na nowego czarnucha 2021https://saltwateredge.com/products/shimano-exsence-spinning-reels-2021 W nowym ten srebrny tył mi nie pasuje jak w wersji BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Mega podobny do Vańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi