Waldi Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Jaki klej byście rekomendowali do przyklejenia oczu w przynentach gumowych (Pig Shad) ?W kilku powypadały i przed wiosną czas na drobne robótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) A może znitujesz sobie? Oczy możesz przewiercic te co ci odpadły Edytowane 28 Stycznia 2018 przez turbo93 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dzięki. Dobry patent. Do dużych gum używam shallow screw. Podczas wkręcania może być kolizja z żyłką. Może ktoś odpowie nt. kleju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 jaki-klej-do-wklejania-oczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Tak, ale tam chłopaki rozprawiają o kleju do drewna. A pytam o klej zgodnie z tytułem [emoji16] Może jeszcze ktoś, coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Mogę poszukać jak rozprawiają o kleju do gum ... ale skoro już wiesz to może sam poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ok, ale nie pomagasz [emoji6]Jest tu jeszcze wielu userów, poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ktoś kiedyś pisał o zwykłym cjanoakrylowym a la kropelka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Nikogo nie reklamuję....ale takiego kiedyś używałem i zdał egzaminPamiętaj o odtłuszczeniu gumy.Pierwszy z brzegu jaki znalazłem:http://allegro.pl/savage-gear-klej-do-naprawiania-ripperow-gum-twi-i6896701129.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Ja kleję na zwykła kropelkę... po co sobie utrudniać życie. Guma bez jednego oczka chyba będzie tak samo skuteczna ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Klej typu kropelka rozmazuje tą gumę. Oko nie trzyma się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 O, coś jest. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyndkorz333 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Witam wszystkich, dotychczas nitowałem oczy do gum, aczkolwiek przy nowym modelu chciałbym użyć klejenia.Jakiego kleju do tego używacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Temat poleci do kosza.A tu znajdziesz odpowiedzi http://jerkbait.pl/topic/64748-materia%C5%82y-do-odlewania-przyn%C4%99t-gumowych/page-114 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg2718 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Wpisz na google henkel 401 kiedyś jak wklejałem oczy na ten klej to chcąc oderwać oko odchodziło z gumą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi