maxtip Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 St.Croix Panfish ...proszę o kilka sł?łw na temat tej serii... wiem, ?źe to nowość, ale mo?źe miał ju?ź ktoś przyjemność co nie co pomacać i mo?źe coś tam powiedzieć... model, kt?łry mnie interesuje to PFS90LMF2... ...temat poruszany był, przy innej okazji ( http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=22108&am p;prevloaded=1&&start=0)... nie został jednak kontynuowany... ... pozdrawiam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Prawdopodobnie Panfish'om reszta konkurencji nie dorasta do pięt celowością , ceną , ani te?ź naturalnym wdziękiem , ale te?ź podobnie jak La Bamba nie wygra oczywistą muzykalnością z nadzwyczaj popularnym disco polo , ani dziewiarsko szmacianym , blokersowym Peją wędkarskich miesięcznik?łw ..Nie wiem czym w Polsce łowiono do tej pory jazie , ale to była zwykła strata czasu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nie wiem czym w Polsce łowiono do tej pory jazie , ale to była zwykła strata czasu .. ...prawie mnie przekonałeś Sławku... powiedziałeś to co chciałem usłyszeć... dla przyzwoitości poczekam na głos opozycji... mo?źe wniesie jakieś małe ale... ...trochę mnie niepokoi jego masa (mo?źe całkiem niepotrzebnie)... jeśli ścianki blanku są grubości słomki, to mo?źe nie być to kij dla mnie... generalnie dbam o sprzęt, ale... lubię mieć ten komfort i... spokojny sen... oglądałeś mo?źe blank tego kijka? jeśli nie odbiega standardom to o.kej... jeśli jest jednak zbytnio przechudzony to... tralla lallaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolmax Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Przylaczam sie do tematu . Moze ktos sie juz zdecydowal na ten kijek.Chodzi mi dokladnie o ten sam: PFS90LMF2. W moim przypadku ma on sluzyc do dlubania okonkow i bialej ryby (wzdrega, ploc). Nie chcialbym kupowac wklejanki. Chociaz, kto wie czy nie bylaby lepsza do tego celu?? Opcjonalnie rozgladalem sie za czyms z serii AVID. Modele, ktore bralem pod uwage to: AVS56ULF2, AVS80MLM2. http://www.zbik.pl/wedkarstwo/wedki-wedziska/wedziska-spinni ngowe/st.croix-avid2 pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolmax Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 http://www.tackletour.net/TTForums/viewtopic.php?f=55&t= 38611 moze kogos to zainteresuje. Nie jest to co prawda PFS90LMF2 ale PFS50ULM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 To najwięcej co udało mi się znaleźć na temat interesującego Was kijka:http://www.fishing-test.pl/wdki/23/401Miłej lektury. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Zastanawia jakość. Czy to powietrze po lakierem? Kijek nowy przecie?ź http://www.fishing-test.pl/ft/foto/wedki/panfish/panfish012. jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 To faktycznie wygląda jak bąbelki powietrza. Ciekawe czy nie powoduje to luz?łw na przelotce. Mo?źe taki felerny egzemplarz się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marty Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ta przypadłość zdarza się w st.croix i nie tylko w tej klasie kij?łw. podobnie mam w avidzie od nowości tylko sporo mniejsze i mało widoczne bo omotki są ciemne. w mojej opinii defekt tylko kosmetyczny bo przez 2 lata u?źytkowania kija nie pogłębia się ten pęcherzyk, lakier nie pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Obecnie jest jedynie max do 7g z tych modeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Panowie odkopię trochę temat. Machał ktoś może PFS80LMF2? 275cm nie potrzebuję bo łowię na mniejszych rzeczkach. Akcja podobna do większego modelu czy może bardziej cięty? Przykrótkawy foregrip nie denerwuje?? Będe wdzięczny za podpowiedź :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekk Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) ja kupilem sobie taki pod klenio jazie. bardzo fajny kijek. jest dosyc ciety ale gnie sie do rekojesci. bardzo fajnie trzyma ryby. co do foregripu to jest idealny jak do tego kija Edytowane 3 Października 2012 przez pawelekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 No to odkopujemy. Używał ktoś może króciaków z serii Panfish?Szczególnie tego x-fasta PFS70LXF?Może kilka słów o szybkości, pracy blanku, ogólne wrażenia? Na kilku filmikach, które można znaleźć w sieci prezentują się bardzo ładnie, ciekawe co powiedziałyby na nie polskie ryby w paski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pewnie nikt nie używał bo seria PANFISH z założenia kłóci się z ideą tego portalu jaką jest Catch&Release . PanFiszem jak sama nazwa wskazuje łowi się ryby na patelnię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Raczej patelniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 ja MAM PFS80LMF2 tak więc tylko o tym mogę się wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 tier więc czekamy na opinię, zdjęcia ugięcia i zdjęcia podczas holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Tomek sam rzucałes z takiego 9' . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Rzucałem ? Ja mam Avida, a to to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Piotrek miał ze sobą w czasie spotkania na jazie. Obaj bawiliśmy się tą witką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 wojtek, i jakie wrażenia po pomachaniu? czuć ten dodatek wysokiego modułu czy klucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 powiem wam tak. moj kij to mod-fast. akcja... ugięcie czuc az w dolniku. trzyma rybe swietnie. (zdjęcia na fishing-test pokazuja dokładnie to ugięcie). blank kapitalnie przenosi brania. czuć ładnie wszystko. Kilka słow dla konserwatystów o przelotkach. mimo że to tylko stop metalu nie powoduja zadnych problemow. nanofil leci przez nie bez problemu a i nie powoduje zadnych nieporządanych dzwieków typu. szorowania czy swisty podczas zwijania. polowilem na niego trochę jazi, a takrze trafilo sie kilka przylowow typu bolen a nawet szczupak ok 70 cm. Mimo że 8lb mocy to bez problemu udało się wyholowac. Co do rzutu małymi przynętami to ładuje wszystko wedle opisu. Prawdziwy ultra light. Na okonki tez sie nadaje super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 To teraz kojarzę Wg mnie to jest klucha z której nic spaść nie powinno. Bardzo delikatny kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja machałem tylko chwilę i nie chcę się wypowiadać. Piotrek z kolei łowi i rybki spadały. Sam wrażeń nie opisze bo engine forum ma go w d.. i nie może się zalogować już dosyć długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 potwierdzam że zdarzają się spady źle zaciętych ryb. Ale jest ich mniej niż przy łowieniu sztywniejszymi kijkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi