Muszka Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Witajcie. Usilnie szukam, choć póki co nadaremno artykułu sprzed zapewne dobrych nastu lat wstecz na temat wędek pstrągowych. Artykuł ukazał się albo na łamach "Wędkarskiego Świata" albo "Świata Spinningu". Znani wędkarze, m.in. Ś.p. Marek Trojanowski, opisywali swoje ulubione kijek pod pstrąga. Ktoś, coś? Pozdrawiam. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Muszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Mam wszystkie numery więc jak podasz gdzie oraz m/r to Ci przefotografuję i prześlę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muszka Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 No właśnie cały szkopuł w tym, że za cholerę nie mogę tego namierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 W 2 albo 3 numerze świata spiningu był artykuł o wędkach na pstrąga tylko trochę nieaktualny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muszka Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Domyślam się, choć nie ukrywam, zależy mi na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Przeslij mi na prv nr tel jak znajde to zrobie zdjecie i Ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muszka Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Kurcze, przeglądam właśnie 2 i 3 numer "Świata Spinningu". Owszem o wędkach pstrągowych jest, ale nie ma tu żadnych konkretnych nazwisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi