maxtip Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 0.5 mm ...thx za info, Jakubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Cały czas mnie zastanawia jak one pracuja, moze jakis filmik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Cały czas mnie zastanawia jak one pracuja, moze jakis filmik? To już trzeba kupić i pójść nad wodę A tak na prawdę nie mam dobrej kamery na tyle aby odpowiednio uchwycić tą drobinę w nurcie, choć nie ukrywam że może się to wkrótce zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Konkurencja nie próżnuję ... wkrótce kolejne lepsze wobki od strony wizualnej a teraz mały artykuł poniżej troszkę wiekowy http://www.naszelowiska.pl/2010/01/25/jakubowe-brzydale/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Własnie nie moge sie załapac na zaden zestaw wiec moze pod koniec miesiaca bys wystrugał cos dla mnie? Napewno z 5-6sztuk widział bym w moim pudełku na honorowy miejscu Tylko moje ryby lubia bardziej stonowane kolory ale ze 2 oczojeby tez trzeba miec w pudle. Fajny artykulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Każdy sukces jest okupiony ciężką pracą. I za każdym także stoi ktoś kto tylko czeka aby ci się noga poślizgnęła ... jak to mawiają na pohybel .... seria okolicznościowa 15 i 19 mm jutro testy aura sprzyja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GiFXmbf_-k4&feature=relat ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Olej to tam.Fajno Forecast a jutro zaglądam na Jazie w Twoim wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Trochę pracy wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Bardzo fajnie, że wstawiłeś filmik Ja zrobię podobny ze swoimi wyrobami w sobotę. Już po filmiku widzę, że nasze woblery róznią się bardz dużym stopniu Pozdrawiam i połamania Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Z tego co widzę to stawiasz na agresje pracy i prowadzenie albo płycej, albo w wolniejszym nurcie. Nasze zamysły są nieco inne, więc żaden z nas nie kopiuje NIC od Ciebie PozdrawiamEskulap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Praca poprostu malinowa, naprawde swietne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 ......no i właśnie o taką pracę chodzi a nie inną.Bardzo trudno ją uzyskać w tak małych wobkach przy zachowaniu ich stabilności.Dla mnie jest to majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Tomy śmiem twierdzić ze jest to praca banalna do uzyskania. Wobler ma duzy ster, srodek ciezkosci blizej pyszczka i stawia dzieki temu duzy opór i pracuje agresywnie. Niestety taki wobler nie da sie przytrzymac w nurcie na 2 metrach glebokosci tak zeby nie zostal wyrzucony do góry. Mamy jednak inne techniki lowienia, rzadko lowie na miejscowkach. Z racji uczestniczenia w zawodach jestem zmuszony dopasowywac sie do kazdych warunkow, a nie tylko tych korzystnych, stad nasze przynety beda sie znacznie roznily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Właśnie myślałem, że one drobniutko idą, a tu na filmie całkiem inaczej niż się spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Masz rację Maćku, mnie również z zimowym jaziem kojarzy się praca, której prawie nie widać, zaledwie lekkie drgania, a nie agresja jak na letnie okonie Choć, jak widać, nie wszędzie i nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 @Eskulap idź w swój wątek z łaski swojej i tam domyślaj się jak zachowują się w nurcie i jak głęboko idą. Nie życzę sobie waszych komentarzy a dokładnie waszej trójki której wymieniać chyba nie muszę w mym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Hm o mnie też chodzi? Nigdy nie miałem żadnych złych intencji wobec Ciebie, wręcz przeciwnie podziwiam Twoje wyniki i woblerki, a Ty chyba za bardzo bierzesz wszystko do siebie, po co się tak wrogo nastawiać? Jeśli nie chodziło o mnie to przepraszam, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 A to niby dlaczego? Chyba wątek z woblerami założyłeś po to, aby można było komentować Twoje wyroby nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dla wyjaśnienia. @Eskulap @Gizmond @Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 No tak, my nie możemy, bo my mieliśmy do czynienia z przynętami o podobnej konstrukcji. Masz rację, nasze wypowiedzi są zbędne .. prawda w oczy kole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Tomy śmiem twierdzić ze jest to praca banalna do uzyskania. Wobler ma duzy ster, srodek ciezkosci blizej pyszczka i stawia dzieki temu duzy opór i pracuje agresywnie. Niestety taki wobler nie da sie przytrzymac w nurcie na 2 metrach glebokosci tak zeby nie zostal wyrzucony do góry. Mamy jednak inne techniki lowienia, rzadko lowie na miejscowkach. Z racji uczestniczenia w zawodach jestem zmuszony dopasowywac sie do kazdych warunkow, a nie tylko tych korzystnych, stad nasze przynety beda sie znacznie roznily.Jakubowe mimo mocnej pracy trzymają się bardzo dobrze nurtu i w zależności od konstrukcji steru można je przytrzymać na różnych głębokościach.Przez moje ręce naprawdę kupę konstrukcji przeszło i wiem o czym piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Niestety, na chwilę obecną nie jestem w stanie uwierzyć, że wobler tak agresywnie pracujący przy tej wielkości jest w stanie utrzymać się na dużej głębokości w nurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wersja Deep Runner 2,2 cm 3 gr lub więcej (kupię wagę) Nie wiem czy z oczami nie przesadziłem. Ktoś prosił kiedyś pod lekkiego Casta to zrobiłem. Mam nadzieję że mu kija w nurcie nie wyrwie . Prawdopodobnie pod kotwiczkę rozmiaru 8-10. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 No języki mają niczego sobie . Sam ciekawy jestem co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi