Tomy Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Zaskakująco pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Właśnie skończyłem malu malu. Wobki 20 mm. Mam nadzieję że tym razem starczy dla każdego łącznie ze mną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ale bandyty małe Zbiorowo wobki zawsze super się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 niezłe stadko, pewnie do tarła się szykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Kolejne stadko neutralnych uklejek 3,5 cm . Do środy sobie poschną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jakub spieprzyłeś sprawę,nie idzie odgapić gdzie obciążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jakub spieprzyłeś sprawę,nie idzie odgapić gdzie obciążenie. Nie był bym taki pewny, coś tam jednak odstaje <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Tak wygląda przytrzaśnięte jajo w drzwiach Kuba, stadka prezentują się pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Cudeńka . Dzisiaj nawet przeglądając Wędkarski Świat widziałem dokładnie identyczne hehehe a i zdjęcie autora kogoś przypomina xDGraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERTATTOO Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 witam .jestem pełen podziwu za tak dobrą prace przynęty w stosunku do rozmiarów.najważniejsze że rybą pasuje.Jestem ciekaw o ile nie jest to tajemnica, jak montowane są oczka ? wkręcane czy stelarz? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Kiedy moge liczyc na pare uklejek? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Obecnie jestem po za domem i warsztatem. Jak wrócę i nadrobię wszelkie zaległości wstawię fotki. Uklejki będą wkrótce dostępne. Jest przy nich więcej roboty więc tylu szt. co małych nie zrobię. Będę się starał aby każdy miał możliwość do nich dostępu szkoda że mam tylko dwie ręce. Oczka są wklejane. Stelaż nie jest potrzebny gdyż nie są to woblery pod sumy, choć i z takim przyłowem powinny sobie poradzić. Jak zawsze ryby sprawdzą wszystko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Czekam z nie cierpliwoscia <_< Odrazu naszykuj mi kilka maluchow. P.S Fajny artykulik w WŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Prototyp 2,2 cm z piany. lekko pływający. Jutro testy pozostałych braci. Na pewno dalej będą lecieć niż te z balsy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Prototyp 2,2 cm z piany. lekko pływający. Jutro testy pozostałych braci. Na pewno dalej będą lecieć niż te z balsy. Pozdrawiam o widzisz... zaczynamy nadawac na podobnych falach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 ... tak ja na te uklejki też się nie mogę doczekać, kwatera w pudełeczku już dla nich naszykowana pzdr,jacenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Dziś chciałem kupić wagę ale nigdzie nie znalazłem po sklepach. Te z piany będą fajne. Jak znajdę czas aby zrobić 3 cm z jajem pod pianę to Mifku będziesz szczęśliwy :P Takie grubaski. I mogę w nich zamieszczać dowolne obciążenie. Robię teraz formę na 4 cm woblery które będą podobne do uklejek. Taki eksperyment choć nie zaprzestaje robić tych z balsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 kuba ja mam taka i w zupelnosci wystarczy http://allegro.pl/elektroniczna-waga-jubilerska-500g-0-1g-po dswiet-i2152457231.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Fajny styl , do pozazdroszczenia/niby proste a tak cieszą oko twoje partie.POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Mi też lepszej nie trzeba tylko znajdź taką w mej metropolii. Chyba że na targu mają chinole. Bo Ja jestem z tych co nie lubią czekać na przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Fajny styl , do pozazdroszczenia/niby proste a tak cieszą oko twoje partie.POZDRO Dzięki Mateusz. Prostota jest czasem wybawieniem aby nie zwariować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 A próbowałeś szukać wagi tam gdzie robią legalizację? Ja właśnie tak kupiłem moją do 0.1gr i jestem bardzo z niej zadowolony. Cena to było coś koło 100zł ale opłacało się. Działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja mam wagę jubilerska kupiona za grosze na allegro podobnie jak Rafał..Dokładność 0,01gr do 200gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Forecast kupisz w Lublinie na ul. Przemysłowej 10 w sklepie TUDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dziś nakręciłem pracę zielonych prototypów i uklejek. Troszkę wiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi