Forecast Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zrobiłem w końcu sobie zestaw wypoczynkowy Majówka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Od strugania zdecydowanie bardziej wole łowienie. Tak wygląda wobek 3 cm w paszczy kleniozaura. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Raczej nie wygląda też mi ostatnio tak zażarł groszka, na prawdę fajne woblerki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Coś w tym jaju jest. Ostatnio tylko żyłki zmieniam bo się lasują od ryb. Wkrótce wstawię serie fajnych zdjęć w odpowiednich wątkach jak napełnię swój organizm adrenaliną. Pozdrawiam wszelkich zapaleńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Wstawiaj -czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 W końcu ukończyłem serię 3 cm. Jak wyschną ustawianie i skierowanie na badanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Czym je dociążasz ? Kupujesz śruciny ołowiane w wędkarskim ? Bo z tego co wiem to tam jest w 1 opakowaniu kilka gramatur a używamy przecież tylko 1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Czym je dociążasz ? Kupujesz śruciny ołowiane w wędkarskim ? Bo z tego co wiem to tam jest w 1 opakowaniu kilka gramatur a używamy przecież tylko 1... Zapewne są to stalowe śruty, kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dociążam kulkami ołowianymi. Ostatnio koledzy z pewnego nowo-powstałego portalu poprosili mnie abym coś napisał. Link poniżej. http://www.wedkarskabrac.pl/index.php?wiad=76 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ostatnio udało mi się coś wystrugać. 2,5 cm 3,5 gr. 2 cm 2,5 gr. Jak się uda jutro ustawianie i testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Klenie biorą to trzeba strugać. Po pierwszej warstwie lakieru. Jak nie padnę na pysk to wyskoczę dziś na testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jak masz to proszę o filmy ok? Fajna prywatna armia zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Filmów nie mam czym nakręcić w lepszej jakości aby było widać co trzeba. Dziś ruszyły prace nad wobkami 2,5 cm dla Castmaniaków. Także inne pomysły na napływy dużych rzek mam w planie gdyż niedługo zaczynam sezon pontonowy na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ostatnio spotkałem się z tymi wobkami za sprawą Robsona.. i Powiem Kuba ze sprawdziły się idealnie na mojej krystalicznej wodzie z ogromnymi kleniami i Jaziami.. Niby prosty wobler a jak skuteczny... Teraz pora na odrzańskie testy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Klenie ,jazie i ....wargacze chyba mu się skojarzył z krewetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Wargacz-dobra nazwa dla wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Tamte jazie były dziwne, ale ten kleń przebija wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czkawa Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam dwa złowione na zielone w czarne kropki w niedzielne zawody. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam dwa złowione na zielone w czarne kropki w niedzielne zawody. Jeszcze raz dzięki. tylko czy one maja mi forumowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czkawa Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Pozostawie to pytanie bez komentarza. Pan Moderator lubi się doczepić, ale tylko w wybranych sytuacjach. Różne fotki się widzi, a nikt nie reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Pozostawie to pytanie bez komentarza. Pan Moderator lubi się doczepić, ale tylko w wybranych sytuacjach. Różne fotki się widzi, a nikt nie reaguje.a może zamiast liczyć ze mod widzi wszystko CI szczególnie urażeni zaczną troche pomagać i będą korzystac z funkcji ZGLOS WIADOMOSC zamiast tylko narzekać,że jest zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Drogi Mifku, niektórzy z tego korzystają i to nic nie daje, sam wiesz, no ale... ...sam sobie tu urządzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Pozostawie to pytanie bez komentarza. Pan Moderator lubi się doczepić, ale tylko w wybranych sytuacjach. Różne fotki się widzi, a nikt nie reaguje.a może zamiast liczyć ze mod widzi wszystko CI szczególnie urażeni zaczną troche pomagać i będą korzystac z funkcji ZGLOS WIADOMOSC zamiast tylko narzekać,że jest zle... ostatnimi czasy mój ulubiony przycisk na forum niestety chyba pozostający bez komentarza oraz jakiegokolwiek działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ostatnio coś sobie wystrugałem. Każdy coś ma już na koncie. Nawet późnojesienne rodzynki się zdarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Super Forcast.Bolas elegancki.Cos Ci poślę niedługo do tych Twoich pchełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi