Forecast Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Pamiętaj że to format mikro. Myślę o tych kiełżach. Gadałem ostatnio z chłopakiem co łowi pstragale na muchę i spina. Zrobiłem mu takie paciaki ala kiełż w akrylu. Mówi że mucha wysiadała czasem jak znalazł dołek w którym mógł przytrzymać wobka przy dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) No właśnie pracuje nad kiełżami. Muszę je na maxa kontrastować żeby potem to na woblerku było widać.Konstrukcja jest warta wszystkiego.Miałem różne tego typu pchełki,sam też próbowałem.Jednak praca tych Twoich skurczybyków jest nie do pod....a. Edytowane 13 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ile waży takie ziarnko groszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Niewiele ale z UL rzucisz bez problemu.Forcast musisz mnie wspomóc paroma pchełkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Letnie smużakowanie. Dziś przeglądałem zdjęcia z aparatu i znalazłem parę zapomnianych fotek. Taka przygoda ze smużakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Bardzo fajne te żuczki, kolejne potwierdzenie że to uniwersalna przynęta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 W końcu mam czas na struganie. Jutro lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Hehe , niezła armia.A spytam tak z ciekawości , jaką grubość mają takie jajcarskie wobki 2,5 cm w Twoim wykonaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Wreszcie aż miło znowu zobaczyć armię - to inny kolorek tego groszku ? czy ten sam Edytowane 10 Stycznia 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Hehe , niezła armia.A spytam tak z ciekawości , jaką grubość mają takie jajcarskie wobki 2,5 cm w Twoim wykonaniu ?To zależy jak mi się utnie balsa. Jedne są szersze inne węższe. Taki 2,5 cm ma gdzieś 5-6-7 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 kol. Aclonite wystrugaj kilka zielonych (sorry - groszkowych) w wersji 4cm na Oder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Pod te wasze jazie to ster trzeba będzie Taśku ze 1,5 mm. poliwęglanu dać. Tak czy inaczej się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 solidny ster ważna sprawa przed kolejną wizytą u kolegów z nad Odry możesz coś strugnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 a ja skromnie dodam że Wieprz rozmarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Paluchy pościnane a jeszcze malowanie zostało. Akurat jutro na rano skończę . Wersja 2 cm deep runer dla wymagających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ale zanęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Gdzie kupujesz te kulki do obciążenia wobków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyzdra Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Gdzie kupujesz te kulki do obciążenia wobków ? W takich ilościach,biorąc pod uwagę różnorodność "naszych wędkarskich" ciężarków w opakowaniu,chyba najlepszym wyjściem jest zakup okrągłego śrutu do wiatrówkiśrednicy 4,5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Hmm ... 4,5mm to troszkę za mało.Trzeba będzie poszukać 5,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Na ile mniej więcej schodzą te z wersji deep runner, a na ile te zwykłe? Które byś sam preferował na wodę max 1,5 m ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mefik masz w privie wszystko. Takie stadko sobie umalowałem. Teraz z tydzień będę to ustawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyzdra Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mefik masz w privie wszystko. Takie stadko sobie umalowałem. Teraz z tydzień będę to ustawiał Czyli przez tydzień będziemy oglądali piękne jazie i klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 looo ile uzbrajania nie cierpie zakladac kotwiczek ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 15 mm DR docelowo jaź , lipień, pstrąg .... oczopląsu dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ile te pchełki ważą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi