krystiano1981r Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Trochę brokatu nie zaszkodzi. no jak widać nie zaszkodziło ani trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dziś ustawianie mam nadzieję że zostanie coś czasu na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Będzie ponad 100sztuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Czy coś z tej gromadki wędruje na giełdę? Jeśli tak, poproszę o info na pw odnoście ceny; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 W weekend jadę do znajomych jak coś się ostanie to na giełdzie powinno wylądować ale obiecać nic nie mogę. W drodze są już kolejne więc na wiosnę powinno starczyć dla każdego po "Groszku". Na ryby czasu nie było dziś za bardzo a szczupak w lutym się nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Takie trochę szybsze jazie też polubiły grochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 można rzec,że mamy do czynienia z prawdziwą uniwersalną przynętą.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Świetne te twoje maciupkie woblerki One są tonące ? Taki malutki woblerek a taaakie jajo ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Tonące, świetne również na jeziorowe klenie:) czekam aż pojawią się na giełdzie bo ostał mi się jeden w którym niestety wyłamałem ster na kamulcach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Właśnie strugam serie bo Podlasie mnie oskubało W tym sezonie wzmocniłem klejenie i zalewanie steru więc już nie powinny tak strzelać w kamykach. Czasu trochę mało na wszystko ale jakoś to jeszcze godzę ze sobą a odbija się to pobytem nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Właśnie jestem w trakcie filmiku z warsztatów może wrzucisz link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Gorzej jeśli odbijało by się niebytem nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Coś za coś. Kolejna seria pozostało tylko lakierowanie jutro testy Co do warsztatów trema mnie zjadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 I weź to teraz ustaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Takie trochę szybsze jazie też polubiły grochy. Oj polubiły polubiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 I weź to teraz ustaw Prześlij mi to Ci chętnie ustawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Wędki woblery ... Dziś ustawianie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 "groszkowa" armia w całej krasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Sporo tej sałatki groszkowej widzę ze mam szykować takie kolorki pod jaśki,ale moje będą większe jakos straciłem zamiłowanie do łapania mikrusami, jak coś połowisz daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Wędki, woblery, ryby.... Ot, człowiek renesansu PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Sporo tej sałatki groszkowej widzę ze mam szykować takie kolorki pod jaśki,ale moje będą większe jakos straciłem zamiłowanie do łapania mikrusami, jak coś połowisz daj znać Kolor raczej nie ma większego znaczenia pomijając oczojeby które w zimie się kompletnie nie sprawdzają przynajmniej mi. Ważniejsza jest praca i warstwa wody penetrowana przez wabik. On ma się podkraść do ryby i zainteresować reszta przychodzi sama. Zrób jakieś 3 cm powinny być ok choć aura nie sprzyja. Te ze zdjęcia mają 2,2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jaki niuans w pracy tego małęgo woblerka ma to, że oczko do mocowania jest w korpusie albo w sterze? Czy tylko głębokość pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Z oczkiem w korpusie tak szybko i głęboko wobler nie schodzi. Oczko w sterze wydłuża tzw "rwanie wody" i wobler się lepiej w nią wrzyna. Jest jeszcze kilka niuansów ale to tak najprościej w skrócie. Jedne i drugie są korzystne w zimie jak i w lecie tylko trzeba się wpasować w łowisko bo dr-em nie będziemy łowić przecież na płytkim blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A jaka jest głębokość pracu tych dr i sr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Wszystko zależy od grubości żyłki. Odległości na jaką zostanie wypuszczony lub rzucony wobler i szybkości rzeki. Dr-y przytrzymane w nurcie schodzą do dna prawie w każdych warunkach. Te drugie rzadziej i w spokojniejszym nurcie zejdą. U mnie rzeka ma głębokości od 0,7-1 metra do 2,5 i dają sobie rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi