matusiak Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 No to moje maja po 25mm wiec troszke wieksze ,a kolorow mam sporo terz wole stonowane pod jaśki beda malowane na marmurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ostatnie pchełki pod nowy kij i potrzeby łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ale malucie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 cieszy fakt,że przerwa świąteczna zakończona i,że groszki "zaczęły się robić".... :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Trudno wszystko podzielić i dogodzić. A z formy małych woblerów nie będę robił. Oto powód zazwyczaj jakichkolwiek opóźnień w planowanych produkcjach i nowych konstrukcjach. Bo kobieta to tez jakiś tam człowiek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ryby lepsze... bo głosu nie mają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam-proponuję pokazać tego posta kobiecie ze zdjęcia,a potem szukać wytłumaczenia. Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 cóż,są rzeczy ważne i ważniejsze....nigdy nie jest tak łatwo jak byśmy tego chcieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Spoko luz temat stary jak świat. To taki bezpiecznik bo inaczej bym był pustelnikiem znad rzeki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Spoko luz temat stary jak świat. To taki bezpiecznik bo inaczej bym był pustelnikiem znad rzeki to pewnie taka świąteczna melancholia....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Trochę mnie trema zjadła ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 brawo, brawo, niezły debiut sceniczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No trema Cię troszkę wstrzymywała, ale nie przeszkodziła w przekazaniu bardzo ciekawego materiału. Łowię jazie już parę lat, ale od listopada do lutego, to dla mnie sezon martwy (w tym roku i marzec...) Może po tym czego się dowiedziałem spróbuje swoich sił i w zimie. Co do miejsc występowania jazi w zimie, z tego co narysowałeś to u mnie pokrywałyby się z miejscami, w których stoją w lecie. Dzieki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dobrze,że jest ktoś kto chce się dzielić swoją wiedzą z innymi wędkarzami...prosty wędkarski język,fajnie i po "ludzku" przekazane ciekawe informacje...jak napisał wyżej Tomek,brawo i jeszcze raz brawo...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Trochę mnie trema zjadła ... Alconite - teraz to już tylko wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Chyba trochę "przypakowałeś" od czasów studiów celebryto Nie martw się, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 " a on to robi" i zrobione 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No szybciutko rośnie ilość wyświetleń parę dni temu było tylko 50 .A tremą się nie przejmuj z tym jak z łowieniem ryb praktyka czyni mistrza , za to przyjemnie się ogląda jak kumpla z klasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Znalazłem ten film już jakiś czas temu i miałem wstawić tutaj, ale bałem się, że @Forecast by mnie zlinczował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Chyba trochę "przypakowałeś" od czasów studiów celebryto Nie martw się, ja też Na zimę zawsze prawie dycha więcej Pływadła nie trzeba targać i rozkładać I więcej strugam niż łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Była mowa o tych bez sterowcach - można zobaczyć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak odkurzę boleniowe pudełka to pokażę. Nic specjalnego coś jak siudak choć trochę zmodyfikowany jak wiele przynęt u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 modyfikowany czy nie modyfikowany,skoro jest w Twoim pudle to na pewno jest łowny pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ostatnimi czasy to strach cokolwiek na forum pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi