krystiano1981r Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Kuba.pamiętasz o mnie.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Napisz na priv. jakie kolory i po ile szt. bo właśnie dzielę Dziś w nocy ruszam z rozmiarem 2-2,3 cm DR. wiec wkrótce powinny również się pojawić gdyż jest spore zainteresowanie i długo nie strugałem. Pamiętam Edytowane 3 Listopada 2013 przez Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Dziś w nocy ruszam z rozmiarem 2-2,3 cm DR. wiec wkrótce powinny również się pojawić gdyż jest spore zainteresowanie i długo nie strugałem. Jak zrobisz, to odłóż ze dwie sztuki dla mnie,muszę czymś sobie wypełnić ten czas bez bolków a szczupaki i okonie przestały mnie bawić.Zaatakuje małe rzeczki ,a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Forecast, ja również poproszę 2 zielone i 1 czarny. Poproszę dane do przelewu na prive. Ponadto czekam z nieciewrpliwoscią na deep runnery. Również chętnie kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Najnowsze DR-y 24 mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Fajowe "Zakampiory" Jazie z pewnością już drżą przed tak liczną armią cukierasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 To jak bym mógł i byłyby jeszcze wolne to bym się pisał na dwa czarne z miedzianymi i zielonymi kropkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Poproszę 2 szt DRków. 1 czarny i 1 zielony. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Jak ustawie dam znać chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Jakub a 20mm też będziesz robił w najbliższym czasie....? Jak coś to wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Wkrótce będą 20 mm i 15-18 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 :D no to tam zapełniaj już "szufladkę"... ps.ilości znasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Nie wiem co ty z nich robisz warzywną czy co tyle "grochu nosić" Powoli Ci już odkładam do szufladki. Muszę na lipienie sobie trochę pchełek zrobić bo strasznie mnie w ptaka robią na większe wobki. Wkrótce pokażę co kardynalnego udało mi się oszukać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Nie wiem co ty z nich robisz warzywną czy co tyle "grochu nosić" Powoli Ci już odkładam do szufladki. Muszę na lipienie sobie trochę pchełek zrobić bo strasznie mnie w ptaka robią na większe wobki. Wkrótce pokażę co kardynalnego udało mi się oszukać Kuba na razie wypełniłem "tylko" dwa pudła Groszkami (o dwa za mało)... No i co tu dużo pisać,stałem się Groszkoholikiem,można się uzależnić od fajek,wódy to i od Groszków można... Ale poważnie,świetnych przynęt nigdy za wiele w pudełkach... ps Dzięki za "szufladkę"... Edytowane 16 Listopada 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaNerra Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Hej Jakub, jak to nie problem to tez z 10 bym przytulił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Po weekendzie będą ustawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Pamiętaj Kuba o mnie, na privie Cię męcze już z 1.5 miesiąca ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaNerra Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Super. Jakbys mogł odłozyc mi 10 to byłbym super wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galek Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Jeśli zostanie kilka 15 - 16 mm, chętnie je przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Kuba miałbym wielką prośbę Czy mógłbyś napisać jak przedewszystkim wykonujesz groszki ? Jaki materiał, Jaki stelaż i czym go wklejasz , czym szpachlujesz, jaki podkład, czym malujesz, w jaki sposób robisz nacięcie na ster i czym go wklejasz? Zainspirowały mnie Twoje przynęty i bardzo mi się podobają! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Krystian twoje wobki. Dr-y 21 mm cięższe i lżejsze Dziś ustawianie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 :D od razu dzionek wydaję się przyjemniejszy.... taki groszkowy... :lol: dzięki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Kuba miałbym wielką prośbę Czy mógłbyś napisać jak przedewszystkim wykonujesz groszki ? Jaki materiał, Jaki stelaż i czym go wklejasz , czym szpachlujesz, jaki podkład, czym malujesz, w jaki sposób robisz nacięcie na ster i czym go wklejasz? Zainspirowały mnie Twoje przynęty i bardzo mi się podobają! PozdrawiamA zdajsze sobie sprawę, że pytasz o najmniej istotne rzeczy w tych woblerach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Kuba, ja tez chcę 3 takie DRki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Najnowsze DR-y 19-20 mm przed lakierowaniem. Na warsztacie jeszcze DR-y 23 mm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi