Skocz do zawartości

JP Hand Made

Rekomendowane odpowiedzi

Napisz na priv. jakie kolory i po ile szt. bo właśnie dzielę ;)

Dziś w nocy ruszam z rozmiarem 2-2,3 cm DR. wiec wkrótce powinny również się pojawić gdyż jest spore zainteresowanie i długo nie strugałem.

Pamiętam ;)

Edytowane przez Forecast

Dziś w nocy ruszam z rozmiarem 2-2,3 cm DR. wiec wkrótce powinny również się pojawić gdyż jest spore zainteresowanie i długo nie strugałem.

Jak zrobisz, to odłóż ze dwie sztuki dla mnie,muszę czymś sobie wypełnić ten czas bez bolków a szczupaki i okonie przestały mnie bawić.

Zaatakuje małe rzeczki ,a co.

• 2 tygodnie później...

Nie wiem co ty z nich robisz ;) warzywną czy co ;) tyle "grochu nosić" ;)

Powoli Ci już odkładam do szufladki. Muszę na lipienie sobie trochę pchełek zrobić bo strasznie mnie w ptaka robią na większe wobki. Wkrótce pokażę co kardynalnego udało mi się oszukać ;)

• Like 1

Nie wiem co ty z nich robisz ;) warzywną czy co ;) tyle "grochu nosić" ;)

Powoli Ci już odkładam do szufladki. Muszę na lipienie sobie trochę pchełek zrobić bo strasznie mnie w ptaka robią na większe wobki. Wkrótce pokażę co kardynalnego udało mi się oszukać ;)

Kuba na razie wypełniłem "tylko" dwa pudła Groszkami (o dwa za mało)... :D

No i co tu dużo pisać,stałem się Groszkoholikiem,można się uzależnić od fajek,wódy to i od Groszków można... :D

Ale poważnie,świetnych przynęt nigdy za wiele w pudełkach... ;)

ps Dzięki za "szufladkę"... ;)

Edytowane przez krystiano1981r

Kuba miałbym wielką prośbę ;) Czy mógłbyś napisać jak przedewszystkim wykonujesz groszki ?:) Jaki materiał, Jaki stelaż i czym go wklejasz , czym szpachlujesz, jaki podkład, czym malujesz, w jaki sposób robisz nacięcie na ster i czym go wklejasz?:) Zainspirowały mnie Twoje przynęty i bardzo mi się podobają!:) Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Kuba miałbym wielką prośbę ;) Czy mógłbyś napisać jak przedewszystkim wykonujesz groszki ? :) Jaki materiał, Jaki stelaż i czym go wklejasz , czym szpachlujesz, jaki podkład, czym malujesz, w jaki sposób robisz nacięcie na ster i czym go wklejasz? :) Zainspirowały mnie Twoje przynęty i bardzo mi się podobają! :) Pozdrawiam

A zdajsze sobie sprawę, że pytasz o najmniej istotne rzeczy w tych woblerach?

• 2 tygodnie później...