Skocz do zawartości

JP Hand Made

Rekomendowane odpowiedzi

Ani ja, ani sprzęt, ani tym bardziej wobler głowatki by się nie spodziewał. Całe 3 sekundy i mamy kolege, który poświęcił się na polu bitwy...

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/208/7d0m.jpg

No jak już głowacice na nie biorą to wiem co zrobić Krzyśkowi na Tajmienie ;) Najważniejsze elementy wytrzymały. Kiedyś ktoś domniewał że nie dadzą rady. Przyślij go do mnie będziesz miał reaktywacje ;)

Edytowane przez Forecast
  • Like 2

Bezsterowce JP kiedyś i dziś. Udało mi się dograć ciężarek. Stelaż zalany w ołowiu. Przy równym odrobinę szybszym od wolnego zwijania lusterkowanie z lekkimi mijakami na boki. Przy szybkim zwijaniu i podbijaniu szczytem lusterkowanie z naprzemiennymi odjazdami na boki. Im rzadsze podbijanie odjazdy są większe tak samo jeśli uniesiemy wyżej szczyt wędki. Przy kotwiczce tylko na brzuchu wobler robi się straszny wariat. Waga bez kotwiczek 14 gr. Korpus woblera ma 7 cm.

Będzie jeszcze wersja slim. Odrobinę lżejsza.

post-48337-0-78925100-1393871400_thumb.jpg

• Like 3

Slim będzie 12 gram. Będą również lżejsze wersje ok 10 gr. gdyż nie każdy macha mocnym boleniowym kijem. W tamtym roku były wersje po 20 gr. Po sprawdzeniu jak na razie optymalne pod względami praca zasięg jest 14 gr. Oby znów tylko nie trwało to rok ;)

• Like 2

Siema Kuba.Dzisiaj Groszek pokazał moc... :good: Sześć ryb zechciało nawiązać bliższą znajomość z czarno zielonym DR-kiem.... :clappinghands:

post-51985-0-79147700-1394118367_thumb.jpg

post-51985-0-67459400-1394118379_thumb.jpg

• Like 5

Ale o co chodzi? Grzecznie tylko zapytałem nie chcąc się wdawać w "jałowe" dyskusje i broń Boże nie porównując pracy do innych przynęt, to że robię również podobne bezsterowce nie ma tu nic do rzeczy, po prostu lubię takie konstrukcje i trochę ich w życiu przerzuciłem, ot co, widzę, że lepiej o nic nie pytać bo jest to zaraz uznawane za jakiś atak a z mojej strony nic takiego nie miałem na myśli. Przepraszam, że uraziłem Twoją dumę. Koniec OT.

Kuba spoko, mam nadzieję,że miałeś tylko gorszy dzień (rozumiem to też takie miewam) jedynie troszke byłem zawiedziony, że moje pytanie potraktowałeś jako atak, za spokojny gość ze mnie aby jakieś dymy na forum wszczynać ;) Pozdrawiam i czekam na filmik bo z chęcią pracę zobaczę tylko i wyłącznie z ciekawości.

• Like 1