Forecast Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wiem że ludzie łowią jazie i to ostro lecz nic nie pokazują nauczeni wcześniejszymi latami. Cieszy mnie że na moje wobki. Uklejki/Strzebelki 7 cm też wpadły rybom w oko. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ani ja, ani sprzęt, ani tym bardziej wobler głowatki by się nie spodziewał. Całe 3 sekundy i mamy kolege, który poświęcił się na polu bitwy... http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/208/7d0m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ani ja, ani sprzęt, ani tym bardziej wobler głowatki by się nie spodziewał. Całe 3 sekundy i mamy kolege, który poświęcił się na polu bitwy... http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/208/7d0m.jpg Łooo, spotkanie groszka z TIR-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Ani ja, ani sprzęt, ani tym bardziej wobler głowatki by się nie spodziewał. Całe 3 sekundy i mamy kolege, który poświęcił się na polu bitwy... http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/208/7d0m.jpgNo jak już głowacice na nie biorą to wiem co zrobić Krzyśkowi na Tajmienie Najważniejsze elementy wytrzymały. Kiedyś ktoś domniewał że nie dadzą rady. Przyślij go do mnie będziesz miał reaktywacje Edytowane 1 Marca 2014 przez Forecast 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 No na tajmienie to bym chyba jednak ciut mocniejszy drut wsadził Reaktywacji nie ma robić z czego, na zdjęciu nie widać za bardzo ale boki ma dość mocno wgniecione i stan raczej totalnie agonalny. Musiała go samymi szczękami kłapnąć w pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Bezsterowce JP kiedyś i dziś. Udało mi się dograć ciężarek. Stelaż zalany w ołowiu. Przy równym odrobinę szybszym od wolnego zwijania lusterkowanie z lekkimi mijakami na boki. Przy szybkim zwijaniu i podbijaniu szczytem lusterkowanie z naprzemiennymi odjazdami na boki. Im rzadsze podbijanie odjazdy są większe tak samo jeśli uniesiemy wyżej szczyt wędki. Przy kotwiczce tylko na brzuchu wobler robi się straszny wariat. Waga bez kotwiczek 14 gr. Korpus woblera ma 7 cm. Będzie jeszcze wersja slim. Odrobinę lżejsza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Prototyp łowił, to aż strach pomyśleć co zdziała wersja udoskonalona;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Prę kilo wcześniej Edytowane 3 Marca 2014 przez Forecast 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ale nie kg bolenia Tego Slima, to na ile wagowo prognozujesz? PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Prę kilo wcześniej wyglądasz jak po liftcie w photoshopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Slim będzie 12 gram. Będą również lżejsze wersje ok 10 gr. gdyż nie każdy macha mocnym boleniowym kijem. W tamtym roku były wersje po 20 gr. Po sprawdzeniu jak na razie optymalne pod względami praca zasięg jest 14 gr. Oby znów tylko nie trwało to rok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Będzie można kupić groszki 15mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Za jakiś czas z pewnością. Obecnie mam trochę roboty z boleniowymi jak i zaległymi zamówieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Siema Kuba.Dzisiaj Groszek pokazał moc... Sześć ryb zechciało nawiązać bliższą znajomość z czarno zielonym DR-kiem.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ale zacząłeś sezon ! Mają potencjał maluchy. Jakiej wielkości grochem sypałeś ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ale zacząłeś sezon ! Mają potencjał maluchy. Jakiej wielkości grochem sypałeś ? :>Wszystkie dzisiejsze rybki skusiły się na Groszka w rozmiarze 21mm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) . Obecnie mam trochę roboty z boleniowymi jak i zaległymi zamówieniami.Długo jeszcze??Wypatruje tych bezsterowców w dziale giełdowym a tu ani widu ani słuchu Edytowane 9 Marca 2014 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Kuba,tym razem zielony Groch w akcji.... Niestety na miesiąc przerwa w łowieniu (praca)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Długo jeszcze??Wypatruje tych bezsterowców w dziale giełdowym a tu ani widu ani słuchu ...w moim pudełku wypatrzysz z dwie szt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Z oczkami 3D nawet to jakoś wygląda. Dojdą pewne proste detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jaką one z grubsza mają pracę? Im szybszy nurt tym większe odjazdy na boki czy na odwrót? Lusterkują troszkę szerzej czy drobniutko? Pytam tylko z czystej ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Będzie wkrótce film który wszystko wyjaśni. Nie mam zamiaru się produkować i pisać za każdym razem tego samego ani wdawać się w jakieś jałowe dyskusję porównujące czyje przynęty są lepsze pomimo że wygląd maja podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Ale o co chodzi? Grzecznie tylko zapytałem nie chcąc się wdawać w "jałowe" dyskusje i broń Boże nie porównując pracy do innych przynęt, to że robię również podobne bezsterowce nie ma tu nic do rzeczy, po prostu lubię takie konstrukcje i trochę ich w życiu przerzuciłem, ot co, widzę, że lepiej o nic nie pytać bo jest to zaraz uznawane za jakiś atak a z mojej strony nic takiego nie miałem na myśli. Przepraszam, że uraziłem Twoją dumę. Koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Wybacz Tomek jeśli Cię uraziłem, ale wstałem dziś lewą nogą i pewnie cię źle zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Kuba spoko, mam nadzieję,że miałeś tylko gorszy dzień (rozumiem to też takie miewam) jedynie troszke byłem zawiedziony, że moje pytanie potraktowałeś jako atak, za spokojny gość ze mnie aby jakieś dymy na forum wszczynać Pozdrawiam i czekam na filmik bo z chęcią pracę zobaczę tylko i wyłącznie z ciekawości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi