krystiano1981r Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 ..bo to IMHO jeden z lepiej "pracujących" woblerów powierzchniowych ...Zgadzam się w całej rozciągłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Siema Kuba.Ukleje o tej porze roku też świetnie działają. W piątek oprócz kilku maluszków zameldowała się piękna jesienna rapa,długa na 80cm Niestety,sam byłem i zrobiłem tylko jedną fotkę,która do publikacji się nie nadaje... W każdym bądź razie,przynęta świetnie się spisała... Dzięki i pzdrEEE wstaw zdj. Zawsze to o jeden uśmiech rapki na jb wiecęj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 EEE wstaw zdj. Zawsze to o jeden uśmiech rapki na jb wiecęj Wstawiłbym na pewno,ale robiona telefonem i kiepsko wyszła a na j.b po prostu wstyd taką wrzucać...Może dane mi będzie znów się z tą rybą spotkać,wtedy technicznie będę już lepiej przygotowany (tzn zabiorę aparat )Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Już tak nie cukrujcie. Krystian nowe będą gotowe jutro wiec w środę ślę. Są 3 czy 4 ciut cięższe czyli max. 15 gr. bez kotwiczek tak jak chciałeś. To jak na razie największa rapa złowiona na ten model więc będzie gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 ..bo to IMHO jeden z lepiej "pracujących" woblerów powierzchniowych ...Co prawda to prawda. Kuba napisał mi na priva o ilościach jakie padały na tego wobka to myślałem że trochę fantazjuje. Tej jesieni miałem okazję się przekonać o jego skuteczności kiedy w 3 godzinki 17sztuk było skutecznie ukłutych. Przyznaję, że to jeden z najlepszych wobków boleniowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Dzięki Kuba. Mam nadzieję,że jeszcze nie raz będę miał okazję spotkać się oko w oko z taką rapą... Ps.Jutro znów atak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Krystian dziś lecą. Takie malowanie inną techniką Ci zrobiłem. Ryby sprawdzą. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Krystian dziś lecą. Takie malowanie inną techniką Ci zrobiłem. Ryby sprawdzą.No i super wyglądają... Dzisiaj miałem się zameldować nad wodą,ale znów leje niemiłosiernie. Na szczęście prognozy na przyszły tydzień są bardzo optymistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Fajne to nowe malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Najnowsze zabawki. DR-Y 21-22 mm wersja lżejsza. Stricte do długiego przytrzymywania nad dnem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Najnowsze zabawki. DR-Y 21-22 mm wersja lżejsza. Stricte do długiego przytrzymywania nad dnem.Zimowe jazio-klenie bójcie się... Ps.Malowanko pierwyj sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Lubię malować ręcznie. Aerograf leży nierozpakowany już nie wiem który tydzień. Będzie ewentualnie do innych woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 W moim przekonaniu te wobki malowane aero straciłyby swoją "duszę"... Już to kiedyś napisałem więc tylko się powtórzę... Ps.Wyrazy uznania za malowanie tych uklei z ostatniej partii,którą mi wysłałeś,broń Cię Panie Boże przed "kalaniem" ich aero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Kuba , jeśli to nie problem to przy następnej partii zrób i dla mnie taką uklejeczkę i dodatkowo z białymi lub perłowymi bokami i ciemnym lub siwym grzbietem. W tym roku było wyjątkowo dużo wyjazdów kiedy gryzły tylko białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Zdradzisz patent jak malujesz oko ze takie ksztaltne Ci wychodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Kuba , jeśli to nie problem to przy następnej partii zrób i dla mnie taką uklejeczkę i dodatkowo z białymi lub perłowymi bokami i ciemnym lub siwym grzbietem. W tym roku było wyjątkowo dużo wyjazdów kiedy gryzły tylko białe. Zostały mi 2 takie jak dla Krystiana zrobiłem. Mogą być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Zdradzisz patent jak malujesz oko ze takie ksztaltne Ci wychodzi ? Okrągły równo ucięty drewniany patyczek o danej średnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A farbka czy lakier ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 akryl z dużą ilością pigmentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ja akrylem probuje to mi sie strasznie lepi do patyka i plaskie nie chce wyjsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Warto rozcieńczyć do momentu aby jeszcze kolor zostawał i nie lepił się ale również i nie spływał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Najnowsze szkraby 18 mm. z większej bandy wyrwane. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 hejka czy masz jeszcze coś luzem z tych DR-Y 21-22 mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 I z DR 30mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi