Skocz do zawartości

JP Hand Made

Rekomendowane odpowiedzi

Siema Kuba.

Ukleje o tej porze roku też świetnie działają. :)

W piątek oprócz kilku maluszków zameldowała się piękna jesienna rapa,długa na 80cm :rolleyes:

Niestety,sam byłem i zrobiłem tylko jedną fotkę,która do publikacji się nie nadaje... :unsure:

W każdym bądź razie,przynęta świetnie się spisała... :)

Dzięki i pzdr

EEE wstaw zdj. Zawsze to o jeden uśmiech rapki na jb wiecęj :D

EEE wstaw zdj. Zawsze to o jeden uśmiech rapki na jb wiecęj :D

Wstawiłbym na pewno,ale robiona telefonem i kiepsko wyszła a na j.b po prostu wstyd taką wrzucać...

Może dane mi będzie znów się z tą rybą spotkać,wtedy technicznie będę już lepiej przygotowany (tzn zabiorę aparat ;) )

Pzdr

Już tak nie cukrujcie. Krystian nowe będą gotowe jutro wiec w środę ślę. Są 3 czy 4 ciut cięższe czyli max. 15 gr. bez kotwiczek tak jak chciałeś.

To jak na razie największa rapa złowiona na ten model więc będzie gratis ;)

..bo to IMHO jeden z lepiej "pracujących" woblerów powierzchniowych :) ...

Co prawda to prawda.  Kuba napisał mi na priva o ilościach jakie padały na tego wobka to myślałem że trochę fantazjuje. Tej jesieni miałem okazję się przekonać o jego skuteczności kiedy w 3 godzinki 17sztuk było skutecznie ukłutych. Przyznaję, że to jeden z najlepszych wobków boleniowych. :)

• Like 1

Krystian dziś lecą. Takie malowanie inną techniką Ci zrobiłem. Ryby sprawdzą.

No i super wyglądają... :)

Dzisiaj miałem się zameldować nad wodą,ale znów leje niemiłosiernie. :angry:

Na szczęście prognozy na przyszły tydzień są bardzo optymistyczne ;) :)

W moim przekonaniu te wobki malowane aero straciłyby swoją "duszę"... :rolleyes:

Już to kiedyś napisałem więc tylko się powtórzę... :)

Ps.Wyrazy uznania za malowanie tych uklei z ostatniej partii,którą mi wysłałeś,broń Cię Panie Boże przed "kalaniem" ich aero... ;) :D

Kuba , jeśli to nie problem to przy następnej partii zrób i dla mnie taką uklejeczkę i dodatkowo z białymi lub perłowymi bokami i ciemnym lub siwym  grzbietem. W tym roku było  wyjątkowo dużo wyjazdów  kiedy gryzły tylko białe. :rolleyes:

Zostały mi 2 takie jak dla Krystiana zrobiłem. Mogą być ??

• 2 tygodnie później...