Forecast Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Większa seria od dłuższego czasu. Groszki SD 25 i Grochy Odrochy SD 30 mm. Może jutro mi się uda to ustawić. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Złoty szpadel się należy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Złoty szpadel się należy Może się przydać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 W końcu ... Witamy ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Odkop roku się szykuje. Po 5 latach niebytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Już bym nie przesadzał.Obserwowałem co "broiliście".Zrobiłem w końcu serię więcej niż 20 szt. gdyż było trochę czasu z wiadomych względów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Jakub, poza grochami, planujesz odkopać uklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Jakub, poza grochami, planujesz odkopać uklejki?A które ?? te małe po 4 cm ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 A które ?? te małe po 4 cm ??Dokładnie te. Małe, kanciaste - cholernie łowne u mnie (klenie, jazie, okonie, bolki i niestety szczubełki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Wersja 30 mm SD w pełnej krasie. Robią się DR. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Nowe zabawki 6 i 8 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Trochę nowych "Grochów Odrochów" SD 3 cm w wersjach Long Cast i Medium Cast. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Będzie coś na giełdzie w najbliższym czasie? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Nadrabiam zaległości ale z tej serii chyba nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Ustawie się cierpliwie w kolejce... Daj znać jak coś będzie w nadmiarze... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Nowy Vercik. Jeszcze w fazie prób i testów. Będzie w 3 rozmiarach 6/8/10 cm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Nieśmiałe efekty testów nad rzeką. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Trochę nowych "Grochów Odrochów" SD 3 cm w wersjach Long Cast i Medium Cast.Czy kolega coś będzie miał z tej dalekosiężnej "drobnicy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Idzie nowe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 ASP time. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Testy pod nadzorem kierownika działu produkcji ????. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Film z pracą verta. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Ostatnio popełniłem kilka pstrągowo trociowych wobków. video-1640944560 m.mov 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Ostatnio popełniłem kilka pstrągowo trociowych wobków.Drewienko ? Ile taki wobek uzbrojony waży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 ubzbrojone ważą 7 gr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi