Forecast Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 DR-y 30 mm mam tylko muszę poustawiać. Mniejszych DR obecnie nie mam bo wszystko mi zabrali ale w tym tygodniu zrobię serie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 WitamZostały jakieś ukleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jutro mam w planie zrobić trochę bo ludzie pytają więc napisz mi na priv. ile szt. Cię interesuje i zobaczymy co da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Garstka nadzieji 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 DR-Y 25 mm. w odchudzonej trochę wersji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Rodowodowy podpalany "Groszek" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Rodowodowy podpalany "Groszek" Szerokie spektrum działania...od jazia do suma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Rodowodowy podpalany "Groszek" No w tym malowaniu jeszcze nie mam Grocha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ricci te na suma ciut przymałe choć nie zdziwiłbym się jakby i w takiego przytarabanił. Krystian zawsze możesz napisać czego Ci brakuje w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Krystian zawsze możesz napisać czego Ci brakuje w pudełku No chyba właśnie będę musiał się do Ciebie uśmiechnąć Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ostatnio się bawię z małymi. 16 mm DR. Krystian wczoraj ruszyła twoja seria 19 mm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 I z jednogroszówką w parze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ostatnio się bawię z małymi. 16 mm DR. Krystian wczoraj ruszyła twoja seria 19 mm No i pięknie Ps.Kuba wyślij mi na @ to o czym rozmawialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Już masz wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jakubie jaki jest najmniejszy jaki wykonałeś ew. chciałeś wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Najmniejsze które nie miały zgaszonej pracy i dało się w miarę nimi rzucić były 1,3 cm. Jak uda mi się skończyć wszystko co zaplanowałem to zrobię krótką serie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Pchły przed lakierowaniem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Pchły przed lakierowaniem.Kuba "kilka" moich widzę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 5 sztuk w różnych ciemnych kolorach poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 No jeszcze trochę drogi przed nimi. Lakier i ustawianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 No, a potem jeszcze tyle kilometrów do Lublina (aby do 1 stycznia ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 No te podpalane mi się podobają, jeśli chodzi o kolorki. Bardzo fajne wpadające już w naturalne, takie kolory lubię. Chętnie kupię coś jak będzie na sprzedaż.ps. No na suma na pewno, jak sobie ziewnie i niechcący zassie grocha taki suchar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Fajnie słyszeć że się podobają a i czasem coś łowią. Jak wyrwę dzień luzu to poustawiam i dam znać. Prawdopodobnie będą już uzbrojone w dobrej jakości ostre kotwiczki z trochę grubszego drutu jak Ownery st-11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Seria z pieruńsko ostrymi kotwiczkami. Jutro ustawianie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Kuba po dwa z każdego koloru zaklepuje reaszta pw. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi