Skocz do zawartości

Konkurs "Kobieta w wędkarstwie" - głosowanie

admin

Rekomendowane odpowiedzi

No proszę do czego może doprowadzić „niewinny” żart. Ktoś chyba wpadł w panikę bo jedno zdjęcie znikło nie tylko z konkursu ale też z portugalskiej relacji :D Ja z tą Twardą żartowałem – chociaż nie do końca. Zapraszam do wątku, „Cięcia w zarybieniach”. Panika mile widziana :D

Qurcze, gdybym wiedział wybrałbym kilka innych zdjęć. NORMALNYCH!!! Choć nie bardzo wiem, co było złego w moim... :lol: TU dziewczynka i tam dziewczynka. Moja przynajmniej się zasłaniała, a ta Roberta - ech zero wstydu... <_<

Ok żarty, żartami a Remek musiał zadziałać. Cóż, może w przyszłości jeśli podomny konkurs jeszcze kiedyś się pojawi

A ja już wiem więc cię lekko oświecę.Po prostu Pani Mateusza wygląda zbyt młodo ;) Skojarz to z innymi zdjęciami i znanym psychologiem i wszystko clear.

Rada czuwa ,rada radzi ,rada nigdy cię nie zdradzi :mellow: :lol: B)

Nie możemy narażać Remka na utratę wolności

Dla mnie tak całkiem serio to skutek krucjaty TVN przeciwko władzy. Straszą ludzi rządzącymi bo maja w tym swoje cele. Na tle tego Giertycha mają niezłego jobla. Straszą nim ludzi a on tak na dobrą sprawę niewiele może i jak go przyciskają to wymięka jak cienki bolek. Kupa śmiech. Ale propaganda TV ma swoją silę i histeria się szerzy. Tylko samobójca skarżył by Remka za zdjęcia w konkursie. Co innego zdjęcia z dyskusji. Tu się robi niebezpieczna mieszanka. W sieci jest tyle seksu, że lepiej wyraźnie oddzielać się od tego typu stron. Każdy zainteresowany sam sobie znajdzie co go interesuje. Jest jeszcze wyjście pośrednie, link. Polecam :D A konkurs pokazał jak niechętnie mieszamy kobiety do naszych męskich spraw :)Co innego majsterkowanie - zwłaszcza wiercenie ;)Miało być serio :angry:

Tomku, na to jest prosta rada. Druga kobieta <_< Działa na 100% <_< I zostanie Ci się tylko martwić czy gryzą :wacko: Ramek wie co robi. Internet jest pod lupą. Jerki też. Nie dosyć, że płaci za to nasze pisanie to jeszcze odpowiada za ukazujące się tu treści. Tylko współczuć. Remku - respect.

Witam,

W dniu wczorajszym dokonaliśmy podsumowania Waszych głosów. Ponadto wewnętrznie, w gronie redakcyjnym, oddaliśmy swoje i przedyskutowaliśmy wyniki. Niniejszym chciałbym ogłosić wyniki.

Zwycięzcą konkursu Kobieta w wędkarstwie został: WUJEK

Jednocześnie chciałbym bardzo pogratulować zwycięzcy i ogłosić nagrodę. Biorąc pod uwagę zainteresowania wujka postanowiliśmy wręczyć następującą nagrodę:

- koszulka firmowa jerkbait.pl (proszę o podanie rozmiaru)

- latarka zakładana na głowę przydatna do nocnych połowów boleni i sandaczy ... sumy też mogą być

- Salmo Thrill na późnojesienne bolenie

Pozdrawiam serdecznie

Remek

Super!! Wreszcie coś wygrałem :mellow: Chciałbym podziekować wszystkim którzy głosowali na moją fotkę, oraz mojej wspaniałej modelce bez której tego zdjęcia by nie było. Dlatego Remek proszę o rozmiar s koszulki, latarke i wobka z checia sam zgarnę :mellow:

Dzięki za nagrody, widze Remek że wiesz co mnie interesuje :D

Poza tym myślę że koledzy są ciekawi jak naprawdę wygląda miss jerkbait, postaramy się to nadrobic.

Pozdrawiam Wujek :D