Henryk Kwinto Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam. Czy ktos moze podpowiedzieć ile kosztuje doplata do lowienia w okręgu Ciechanów? Interesuje mnie rzeka wkra. Skladki oplacam na mazowieckie. I czy taka opłatę musze wykonac w ww okregu czy np przez neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 +-100pln ale czy przez neta mozna to watpie bo dostajesz od nich rejestr. Powinienes w Ciechanowie lub Nowym Miescie ogarnac be problemu lub jesli nie masz mozliwosci mozesz dac jakiemus znajomemu karte i ogarnie Ci to w jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Nie dopłata, tylko składka na ochronę i zagospodarowanie wód - http://www.pzw.org.pl/18/wiadomosci/161786/63/skladki_na_ochrone_i_zagospodarowanie_wod_na_2018_rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 A czy taka opłata też ma miejsce w okręgu suwalskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witam. Czy ktos moze podpowiedzieć ile kosztuje doplata do lowienia w okręgu Ciechanów? Interesuje mnie rzeka wkra. Skladki oplacam na mazowieckie. I czy taka opłatę musze wykonac w ww okregu czy np przez neta?Nie wiem skąd jesteś ale ja ogarnąłem temat w kole Nasielsk. Można do godz 20 podjechać i załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 A czy taka opłata też ma miejsce w okręgu suwalskim A nie łatwiej kliknąć w wujka google? http://www.pzw.suwalki.com.pl/index.php?id=103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi