Łukasz B. Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witam, chcę zacząć w czwartek sezon pstragowy na którejś z wymienionych w temacie rzek. Ktoś z bywalców podpowie którą wybrać i mniej więcej gdzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Biała G. to bardziej za lipieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 W tamtym roku na budkowiczance trafiłem jakieś pstrążki ale raczej małe. Co to pozostałych dwóch nie wiem chętnie się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alphard28 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Białka jest no kill i tylko mucha, ciężko złowić ładnego pstrąga. Jest odcinek jakieś 600 m od jeziora gdzie możesz łowić na spinning, ale aktualnie za duży stan wody przez jezioro i o pstrąga ciężko na tym odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi