sacha Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/163771/60/konkurs_na_stanowisko_dyrektora_biura_zarzadu_glownego_polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 W mojej firmie to po. brygadzisty spełnia wymagania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Przeca tu nie chodzi o wymagania ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 W mojej firmie to po. brygadzisty spełnia wymagania.No to chyba lepiej być dyrektorem biura ZG PZW niż p.o. brygadzisty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) No to chyba lepiej być dyrektorem biura ZG PZW niż p.o. brygadzisty.Lepiej to nie być w PZW, widać kto rządzi PZW . Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Małkociniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 "Komisja konkursowa zastrzega sobie prawo do odwołania lub unieważnienia Konkursu, a także zmiany terminu składania aplikacji bez podawania przyczyny."- coś czuję, że już ktoś wygrał konkurs 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zazwyczaj w takich szemranych instytucjach konkurs/rekrutacja ustawiane są pod konkretnych wygranych. Znam taką rekrutację i warunki gdzie kandydat miał nie mieć wykształcenia, wiedzy i umiejętności............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Z ciekawości złożę aplikację 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Małkociniak w jakiej branży robisz? (chodzi mi o tego p.o.) //;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Małkociniak w jakiej branży robisz? (chodzi mi o tego p.o.) //;-)Na p.o brygadzisty to i zawodówka wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 ... szukają jelenia do odstrzału ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) dyrektor wybrany. aktorów szukają wszak ktoś teatr odegrać musi. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez karpiu08 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 ... aktorów ze spalonego teatru..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Pewni jesteście że to ustawione ? U mnie w pracy jak jest jakieś stanowisko to osoby zaproszone na rozmowę rozmawiają z komisją i wybierana jest najlepsza.Od 19 lat pracuję, w tym czasie nie zdarzyło się żeby ktoś trafił do nas po znajomości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Od 19 lat pracuję, w tym czasie nie zdarzyło się żeby ktoś trafił do nas po znajomości.19 lat temu trafiłem z ogłoszenia w GW . Już jako pracownik dowiedziałem się że złożono ponad 200 cv a na rozmowie było 12 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 dyrektor wybrany. aktorów szukają wszak ktoś teatr odegrać musi.Ale wiesz to na pewno? Czy tylko rzucasz oszczerstwa. Koledzy. Być może uszło Waszej uwadze, iż w ubiegłym roku został wybrany nowy prezes PZW i przy okazji prawie cały zarząd. Tak się składa, że niektóre osoby zasiadające w tym odnowionym zarządzie znam i mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że są to uczciwi i działający z pasją na rzecz wędkarzy ludzie. I nie posądzam ich o takie niecne praktyki, jak ustawianie przetargu. Proszę więc, miarkujcie oskarżenia, bo działając z rozpędu, obrzucacie błotem ludzi, którzy nijak sobie na to nie zasłużyli. "Po owocach ich poznacie" - tej maksymy proponuję się trzymać i pozwolić nowym władzom PZW na pokazanie, na co ich stać. Oskarżenia, zanim zarząd naprawdę zaczął działać, brzydko mi pachną. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 W mojej firmie to po. brygadzisty spełnia wymagania.Do Twojej firmy na brygadzistę niekoniecznie ale na dyrektora w PZW warunki spełniam . Tyle że za mało do emerytury zostało żeby sobie zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Będę aplikował, sam jestem nastawiony pozytywnie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Jak by nie patrzeć to pewne nowum i dobrze wróży na przyszłość ... wszak do tej pory wszelkie stołki obsadzane były po cichu i nadania układu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Wymaganiem będzie... wątroba.Trzeba umieć po prostu dużo wypić, tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Wymaganiem będzie... wątroba.Trzeba umieć po prostu dużo wypić, tyle. Co to dla Ciebie znaczy dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zacytuję pana Smolenia - jak sikorka - tyle ile waży . A na poważnie, super że ogłosili konkurs, może małymi kroczkami zmierza to wszystko do normalności..... Oby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Mam nadzieję że przyszły dyrektor będzie miał okazję pochwalić się płynną angielszczyzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Co to dla Ciebie znaczy dużo? Dla mnie dużo, to każda ilość, bo wódki nie pijam... Ale wiem, ile piją znajomi, "działacze związkowi". Jest się czym pochwalić . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Z pewnym zaskoczeniem przeczytałem zakres obowiązków i uprawnień. Moim zdaniem nic nie stałoby na przeszkodzie, żeby połączyć funkcję Prezesa ze stanowiskiem Dyrektora. Chyba że Prezes nie spełnia wymagań - to zupełnie jak w rządzie pewnego znanego wszystkim Kraju, prezes prezesem a premier pod topór... Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi