Skocz do zawartości

PZW szuka pracownika

sacha

Rekomendowane odpowiedzi

Pewni jesteście że to ustawione ? U mnie w pracy jak jest jakieś stanowisko to osoby zaproszone na rozmowę rozmawiają z komisją i wybierana jest najlepsza.

Od 19 lat pracuję, w tym czasie nie zdarzyło się żeby ktoś trafił do nas po znajomości.

• Like 1

dyrektor wybrany. aktorów szukają wszak ktoś teatr odegrać musi.

Ale wiesz to na pewno? Czy tylko rzucasz oszczerstwa.

Koledzy. Być może uszło Waszej uwadze, iż w ubiegłym roku został wybrany nowy prezes PZW i przy okazji prawie cały zarząd. Tak się składa, że niektóre osoby zasiadające w tym odnowionym zarządzie znam i mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że są to uczciwi i działający z pasją na rzecz wędkarzy ludzie. I nie posądzam ich o takie niecne praktyki, jak ustawianie przetargu. Proszę więc, miarkujcie oskarżenia, bo działając z rozpędu, obrzucacie błotem ludzi, którzy nijak sobie na to nie zasłużyli. "Po owocach ich poznacie" - tej maksymy proponuję się trzymać i pozwolić nowym władzom PZW na pokazanie, na co ich stać. Oskarżenia, zanim zarząd naprawdę zaczął działać, brzydko mi pachną. 

• Like 10

Z pewnym zaskoczeniem przeczytałem zakres obowiązków i uprawnień. Moim zdaniem nic nie stałoby na przeszkodzie, żeby połączyć funkcję Prezesa ze stanowiskiem Dyrektora. Chyba że Prezes nie spełnia wymagań - to zupełnie jak w rządzie pewnego znanego wszystkim Kraju, prezes prezesem a premier pod topór... ;)

Edytowane przez Alexspin
  • Like 3