hi tower Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (...)Ale wiem, ile piją znajomi, "działacze związkowi". Jest się czym pochwalić . . .to ile? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Z pewnym zaskoczeniem przeczytałem zakres obowiązków i uprawnień. Moim zdaniem nic nie stałoby na przeszkodzie, żeby połączyć funkcję Prezesa ze stanowiskiem Dyrektora. Chyba że Prezes nie spełnia wymagań - to zupełnie jak w rządzie pewnego znanego wszystkim Kraju, prezes prezesem a premier pod topór... Statut tego zabrania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Cóż za problem zmienić statut, przecież to nie Konstytucja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Cóż za problem zmienić statut, przecież to nie Konstytucja... Tak ?To potrzymaj mi kota i patrz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Trzeba zwołać zjazd krajowy Jakby wyglądało wydawanie poleceń przez członków ZG?"Dyrektorze, proszę przygotować informację o zarybieniach na jutrzejsze posiedzenie. O! Przepraszam. Panie Prezesie, czy zechciałby Pan omówić temat zarybień?" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Doprawdy nie rozumiem komentarzy, każda osoba spełniająca kryteria rekrutacji może ubiegać się o stanowisko. Osoby, które zostaną zakwalifikowane będą miały okazję przekonać się na jakich zasadach będzie wybierany przyszły dyrektor i poznać pozostałych kandydatów. Jeśli zostanę zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną, będzie to moja druga próba podjęcia pracy w PZW na stanowisko dyrektora biura, pierwsza zakończyła się fiaskiem, chociaż pozostali kandydaci nie posiadali wyższych niż moje kwalifikacji ani doświadczenia w kierowaniu zespołem, stąd mogę stwierdzić, że rekrutacja odbyła się na zasadzie wymaganych formalności. Obecnie Prezes, który przeprowadzał rekrutację już nie pełni wcześniejszej funkcji stąd chętnie spotkam się z nowym choćby po to aby przekonać się na ile zmiany mogą wpływać na tryb postępowania... Uważam jednak, że nie jest w porządku komentowanie wydarzenia i jego wyniku zanim się ono wydarzy... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Małkociniak w jakiej branży robisz? (chodzi mi o tego p.o.) //;-)Proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Proszęaż sobie przetłumaczyłem Twóje cyrylicowe pochodzenie. Też tam miałem pracować Doprawdy nie rozumiem komentarzy, każda osoba spełniająca kryteria rekrutacji może ubiegać się o stanowisko. Osoby, które zostaną zakwalifikowane będą miały okazję przekonać się na jakich zasadach będzie wybierany przyszły dyrektor i poznać pozostałych kandydatów. Jeśli zostanę zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną, będzie to moja druga próba podjęcia pracy w PZW na stanowisko dyrektora biura, pierwsza zakończyła się fiaskiem, chociaż pozostali kandydaci nie posiadali wyższych niż moje kwalifikacji ani doświadczenia w kierowaniu zespołem, stąd mogę stwierdzić, że rekrutacja odbyła się na zasadzie wymaganych formalności. Obecnie Prezes, który przeprowadzał rekrutację już nie pełni wcześniejszej funkcji stąd chętnie spotkam się z nowym choćby po to aby przekonać się na ile zmiany mogą wpływać na tryb postępowania... Uważam jednak, że nie jest w porządku komentowanie wydarzenia i jego wyniku zanim się ono wydarzy...Trzymamy kciuki! W zasadzie to równie mocno za każdego aktywnego jerkowicza, który się zgłosi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Ktoś, coś? Guciolucky złożyłem CV. Dostałeś jakieś info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Do kiedy myslisz, że powinni się odezwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Do kiedy myslisz, że powinni się odezwać ?Nie odezwą się wcale, bo to była ustawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Miałem na myśli zachowanie jakiś pozorów - czyt. rozmowa z wybranymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Teoretycznie do 7 marca mają ogłosić wyniki konkursu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Miałem na myśli zachowanie jakiś pozorów - czyt. rozmowa z wybranymi Teoretycznie do 7 marca mają ogłosić wyniki konkursu. To na pewno ogłoszą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Nie odezwą się wcale, bo to była ustawka Nie wiadomo. Wiem że bezrobocie niskie ale u mnie jest etat i jak na razie w kilka dni ponad 100 CV przyszło a został jeszcze tydzień do końca. Jasne że na rozmowę wezwię się 3-5 osób a wybierze jedną. Może w PZW na takie stanowisko też jakąś stertę podań maja do przerobienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Nie wiadomo. Wiem że bezrobocie niskie ale u mnie jest etat i jak na razie w kilka dni ponad 100 CV przyszło a został jeszcze tydzień do końca. Jasne że na rozmowę wezwię się 3-5 osób a wybierze jedną. Może w PZW na takie stanowisko też jakąś stertę podań maja do przerobienia ? Nie porównuj prywatnej firmy/spółki do PZPRowskich metod.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Nie porównuj prywatnej firmy/spółki do PZPRowskich metod....Ja w budżetówce robię. Tyle że zagranicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Po ciszy w temacie, wnioskuję że się nie kontaktowali z kolegą z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Prezes ZG T. Rudnik poinformował o nierozstrzygnięciu konkursu na stanowisko dyrektora Biura Zarządu Głównego i o decyzji komisji konkursowej, o jego ponownym ogłoszeniu. Jednocześnie ZG, na wniosek Prezesa ZG, powołał na pełniącą obowiązki dyrektora Biura ZG Panią Elżbietę Pałczyńską-Polit, pracownika Biura ZG PZW. Źródło: http://www.pzw.org.pl/zgpzw/wiadomosci/166328/60/posiedzenie_zarzadu_glownego_pzw__marzec_2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi