RedJin Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam. Temat może się wydawać dziwny, ale postaram się wyjaśnić o co chodzi. Zostałem poproszony przez znajomego o zebranie przynęt które nie są dostępne w każdym sklepie, z przeznaczeniem na prezent dla innego spinningisty. Mi nie robi różnicy czy guma/wobler jest w torebce strunowej czy w pudełku albo innym blistrze, ale w tym przypadku prezencja jest istotna. Pytanie moje jest następujące- kto z szanownych Twórców obecnych na tym forum robi przynęty pakowane w jakieś jednostkowe/zbiorcze opakowania.? prosił bym o podzielenie się tą informacją. Jeśli chodzi o gumy to chyba Tomy robi w blistrach, czy ktoś jeszcze? przynęty z przeznaczeniem na szczupak/okoń. I z naciskiem na gumy.Dziękuję za wszelkie pomocne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jak chodzi Ci tylko o blister to no kłopot. Każdy to może zrobić choć zapewne za niewielką dopłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Koleżanka @ Eluska robi ładne opakowania na przynęty, ale raczej na blaszki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Mam pudełka tekturowe z naklejką logo. Jak jest jakaś okazja to pakuję właśnie w ten sposób. Tyle, że nie gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi