Offshore Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Jak w temacie. Hamulec skręcony na maxa nie trzyma.Rozebrałem ustrojstwo ale nic nie znalazłem ewidentnego, poza faktem iz krazki dociskowe są gładkie - nie wiem jaki powinny wygladać nowe więc nie jestem w stanie okreslic zuzycia. Czy mozna gdzies dokupić takie elementy, ewentualnie ile by kosztował servis? Kolowrót jest stary więc nie ma sensu pakowac w niego za duzo kasy, kiedy za 200 zeta mozna miec nówkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Pierwsza myśl... może bez sensua plecionka nie ślizga się na szpuli? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 co to za okuma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Offshore Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Plecionka się nie ślizga. Model to Okuma Classic Pro XPD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Sprężyna dociskowa hamulca w obudowie pokrętła by poszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaaaal Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Cześć.Podpinam się. Multik okuma magda pro- korbka lata bezwładnie, hamulec po dokręceniu nie działa. Ktoś ma pomysł co to może być?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi