PaNeK Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ostatnimi czasy, wręcz 2/3 razy dziennie zacina mi się jerkbait, wyskakuje że nie można otworzyć strony i taka zawiecha trwa około 10minut, to u mnie czy coś z jerkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzegorz197503 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 u mnie tez tak jest i w pracy i w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Tak wiem. Mamy problem z serwerem. Bedę miedzy świętami ponownie migrował na inny serwer ..... do kraju ponownie ale do innej serwerowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Znowu pojawiły się kłopoty z wejściem na forum, teraz udało mi się po ok 10 minutch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elton Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Rowniez mi sie teraz przytrafilo (od jakiegos czasu tak potrafi przymulic)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ale to akurat zaplanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PaNeK
Ostatnimi czasy, wręcz 2/3 razy dziennie zacina mi się jerkbait,
wyskakuje że nie można otworzyć strony i taka zawiecha trwa około 10minut,
to u mnie czy coś z jerkiem?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi