Skocz do zawartości
  • 0

Usunięte ogłoszenia z działu sprzedam

Małkociniak

Pytanie

Z nie zrozumiałych dla mnie względów zostało dwa razy usunięte ogłoszenie oferty sprzedaż. Może tak szanowny admin pofatygował by się i napisał z jakiego powodu usuwa ogłoszenie. 

Treść mu się nie podobała, fotki były nie wyraźne, naruszyłem regulamin, jeśli tak to czym, czy wstał lewą nogą ?

Proszę o przywrócenie  w dziale sprzedam ogłoszenia: Sprzedam Multika Johncoo 200

Edytowane przez Małkociniak

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Z nie zrozumiałych dla mnie względów zostało dwa razy usunięte ogłoszenie oferty sprzedaż. Może tak szanowny admin pofatygował by się i napisał z jakiego powodu usuwa ogłoszenie. 

Treść mu się nie podobała, fotki były nie wyraźne, naruszyłem regulamin, jeśli tak to czym, czy wstał lewą nogą ?

Proszę o przywrócenie  w dziale sprzedam ogłoszenia: Sprzedam Multika Johncoo 200

Może Szanowny kolega zapozna się dokładnie z regulaminem i ostrzeżeniem jakie otrzymał.

Multiplikator jest wystawiony na giełdzie w ogłoszeniu z 31.01.2018, więc ponowne wystawienie (nie tylko zresztą tego bo i wędka była wystawiona) jest złamaniem regulaminu.

7. Ogłaszający ma możliwość edycji ogłoszenia przez 60 minut od publikacji, później jest to zablokowane. Aktualizacja / zmiana treści ogłoszenia następuje wyłącznie poprzez dodanie nowego postu przez ogłaszającego. Zakazane są wszelkie próby obchodzenia zasad aktualizacji ogłoszeń, w szczególności poprzez wielokrotne wystawianie tego samego towaru na sprzedaż/ wymianę. Ogłoszenie wystawiane jest na okres 15 dni i po tym okresie sprzedający może wystawić przedmiot ponownie.

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...