Skocz do zawartości
  • 0

Japan Tackle

Grego

Pytanie

Czołem Szanowni Państwo,

mam proste pytanie: jakie macie, jeśli w ogóle, opinie na temat ww. dostawcy? Polecacie, odradzacie, brak zdania. A może zarejestrowaliście jakieś, filmy nakręcone ukrytą kamerą z pokątnych transakcji...

A swoją drogą, interesujące, czy w powitaniu powinienem był napisać Państwo czy Panowie.

Pozdrawiam

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć,

Juna Sonodę i Kayo Sonodę właścicieli JapanTackle mogę polecić z zamkniętymi oczyma. Kupowałem od nich i obsługa była pierwszorzędna. Ponadto są skłonni do współpracy (jeśli wiesz o co chodzi). Niestety niekiedy ceny ich sprzętu są droższe niż na eBayu od Ginrinpeche, u którego zrobiłem większość zakupów. Również za bardzo nie chcą negocjować cen. Tak więc najpierw zobacz na eBayu u Ginrinpeche, a później w razie czego na japantackle.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Remku, kurde, jesteś niezawodny. Polegam na Tobie jak na Zawiszy (tym historycznym), mimo, że Cię na oczy nie widziałem; cud socjotechniki. Może powinieneś wystartować w jakichś wyborach? Jeśli mi jeszcze powiesz, że masz mapę batymetryczną jeziora Blizno, to założę komitet wyborczy! Pozdrawiam

• 0

Remku, kurde, jesteś niezawodny. Polegam na Tobie jak na Zawiszy (tym historycznym), mimo, że Cię na oczy nie widziałem; cud socjotechniki. Może powinieneś wystartować w jakichś wyborach? Jeśli mi jeszcze powiesz, że masz mapę batymetryczną jeziora Blizno, to założę komitet wyborczy! Pozdrawiam

<_< <_< <_< :lol: :lol: :lol:

• 0

Ta pani od Kebaba mowila ze jakis wysoki Pan przyniosl polar, wiec nigdy nic nie wiadomo....

Nowlaśnie a niewielu wysokich osób bylo na zlocie :D

Jeszcze się dowiedzmy kto jadl kebaby i pole poszukiwań się zawęzi :mellow: :D