Skocz do zawartości
  • 0

Weekend z głowatką nad Sanem?

Kuba Standera

Pytanie

Hej

Myślę, zeby wybrac się za głowatka na Sanowy Oes w ten weekend, spotkac się z Tpe przy okazji itd.

Ktoś by się dołączył?

Jade w piątek do Wawy, w sobote mamy spotkanie jerkbaitowe i ruszamy dalej nad San, by w niedzielę i poniedziałek połowić, powr?łt w poniedziałek wieczorem do KRK.

Ktoś by sie pisał?

Miejsca w aucie mam, mało pali, nie du?źe koszta imprezy

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Panowie, pytanie o sensownośc porywania się na taka akcję w sytuacji mrozu

Ja ju?ź wiem, ze nie połowię, bo poni?źej -3 moja linka zbiera tak potworne ilości wody i lodu, ze łowienie przestaje byc mo?źliwe.

ma byc -7 do -10 ja z takich klimat?łw odpadam, kieyś to się jeszcze mi chciało, ale teraz...

• 0

a m?łwią ?źe im pogoda gorsza tym na głowatkę lepsza ... ;)

Prawda, jedynie obawiam się przy okazji mroz?łw lampy, pod chmurkami by się nam tak raczej nie wychłodziło gwałtownie.

Plus... to sa temperatury, w kt?łrych posiadanym obecnie zestawem nie jestem w stanie łowić, więc co z tego, ?źe biorą...

• 0

Witajcie. Ja z kolei byłem z kolegami na Popradzie w okolicach Muszyna-Żegiest?łw w polowie listopada i tez lipa :( Pogoda była taka ze na kwaterze koledzy siedzieli na zewnątrz na tarasie w koszulkach na kr?łtki rekaw i spodeneczkach :mellow: Razem było nas w 5 dni okolo 12 chłopa i muszkarze i spinningisci i nikt nie miał kontaktu z rybą.Chocia?ź w nocy bywały juz przymrozki do -5 stopni to ogolna lampa skutecznie zniechecała głowe do ?źerowania :D Tak wiec pogoda to jak mawiają znawcy tematu polowa sukcesu w podchodach za głowatką :mellow: Warto jednak sprobować ?źeby pozniej byc w zgodzie z własnym sumieniem :lol: Pozdrawiam Karol.