esox1972 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Witam KolegówOd dłuższego czasu poszukuję osoby najchętniej z Warszawy i okolic,która mogłaby pomóc użyczając swojej sondy do zrobienia zdjęć z moim BigCoverem.Od kilku kolegów udało mi się pożyczyć i oddać echo po zrobieniu takich zdjęć(mieli do mnie zaufanie),niestety nikt ze znanych mi osób Helixa 9 i lub 10" nie posiada,oczywiście rozumiem możliwość braku zaufania do mnie,więc może taka osoba zgodziła by się na przyjazd lub pojechanie po nią i zabranie do zrobienia zdjęć ,a potem odwiezienia jej z powrotem.Oczywiście jestem w stanie za taką możliwość odwdzięczyć się w formie do wyboru :1.flaszki,2.kupna po super extra cenie BigCovera,3.błystek obrotówek ,które robię od lat,a teraz również w kooperacji z kolegą @chulo "klepanek".Gdyby ,któryś z Kolegów mógł pomóc proszę o wiadomość na priv lub telefonicznie 505-750-472. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi