Richi55 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Jak w temacie, może ma też inną nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Nie wiem czy o to Ci chodzi, "islandzka owca"... z fotek podobne.http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/siersci-hareline-icelandic-sheep-hair-g6-a213-p1326-k7368.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Sprawdź tu http://flyformers.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Pike Terror Flies: https://pl-pl.facebook.com/piketerror/Chłopaki będą mieli swój towar na Rybomanii, stoisko Flyhouse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Dzięki, znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jak chcesz naprawdę dobrą jakość,ale to taką, ze jak wyjdzie z paczki to powiesz WOW to źródło jest tylko jedno : Krzysztof Kozłowski via facebook, tutaj chyba był albo i jeszcze jest jako naczelny.Może ciut drożej, ale różnica olbrzymia i jest to snowrunner a nie owca, róznica we wchłanianiu wody olbrzymia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof23 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jestem tutaj i czuwam towar jest tylko trzeba zafarbować . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Daj znać jak zafarbujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1kofly Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Poproszę o info jeżeli byłby dostępny. Potrzebuję biały, czarny i szary. Mail: kofly@op.pl Pozdrawiam Paweł Kowalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigtrout Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 jak będzie gotowy tez przytulę parę kolorówbigtrout@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Też jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Ja w snowrunnera od Krzyśka wsiąkłem tak, ze niedawno, przy przeprowadzce warsztatu znalazłem pudło z syntetykami. Leżało sobie zagubione półtora roku...A łowię prawie wyłacznie na duze streamery. Do tej pory nie miałem materiału, który zrobiłby mi takie przemeblowanie Szczególnie te z długim włośiem - hak, nitka, dwa pęczki zawiązane hollow fly, troszkę flasha i mucha gotowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Krzysztof, to i ja piszę się na białego, czarnego, szarego, czerwonego i niebieskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Też bym się pisał na biały, czarny, pomarańcz i może czerwony i niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Panowie, wiem że Krzysiek ma najlepszy towar ale piszcie do niego bezpośrednio na PW, nie zaśmiecajmy wątku, bo się giełda zrobiła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi