glizda Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Może ktoś mi pomoże...Mianowicie jutro jadę do Warszawy na tydzień i będę się noclegował na Saskiej Kępie.Do wisły mam 5 minut z buta więc spining biorę ze sobą.Stąd pytanie: Czy coś w tej chwili jest szansa wydłubać z wody, czy lepiej wybrać się w inne miejsce??Jeśli w inne to gdzie?Na codzień spininguje nad odrą dlatego jestem zupełnie zielony.Z góry dziekuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Może ktoś mi pomoże...Mianowicie jutro jadę do Warszawy na tydzień i będę się noclegował na Saskiej Kępie.Do wisły mam 5 minut z buta więc spining biorę ze sobą.Stąd pytanie: Czy coś w tej chwili jest szansa wydłubać z wody, czy lepiej wybrać się w inne miejsce??Jeśli w inne to gdzie?Na codzień spininguje nad odrą dlatego jestem zupełnie zielony.Z góry dziekuję za pomoc. Oczywiście, że jest szansa, a w okolicy Wisła to chyba najsensowniejsze łowisko.Tyle, że nie spodziewaj się odrzanych wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glizda Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Pytanie tylko, czy mam szukać jakichś konkretnych miejscówek czy np. główki koło klubu kajakowego ( z tego co pamietam cos takiego tam bylo)beda ok?A jesli chodzi o odrzanskie wyniki, to w tym roku pewnie nie roznia sie wcale od tych wislanych... a wrecz powiedzialbym ze jesien byla tragiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nikt konkretnych miejscówek Ci nie poda, a tym bardziej na forum Poleciłbym Ci jedynie odcinek od mostu Gdańskiego w górę rzeki i do tego po praskiej stronie. Unikniesz łowienia w ekskrementach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Uwarzaj na brzegach, mozna wpasc w niezła KLOAKĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Poniżej tez jest fajnie,można nauczyc się szybkiego manewrowania przynętą miedzy...co daje ciekawe efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Mariusz dobrze prawi...Dobry trening przed letnimi, najezonymi patykami przelewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Panowie, fuuuuuuuuuuuuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Może ktoś mi pomoże...Mianowicie jutro jadę do Warszawy na tydzień i będę się noclegował na Saskiej Kępie.Do wisły mam 5 minut z buta więc spining biorę ze sobą.Stąd pytanie: Czy coś w tej chwili jest szansa wydłubać z wody, czy lepiej wybrać się w inne miejsce??Jeśli w inne to gdzie?Na codzień spininguje nad odrą dlatego jestem zupełnie zielony.Z góry dziekuję za pomoc. Po lewej stronie Wisły próbuj powyżej Poniatowskiego - od mostu do zrzutu wody z Oczyszczalni Południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wczoraj i przedwczoraj przejeżdżałem przez Wisłę mostem Grota, tam nie ma wody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Panowie, fuuuuuuuuuuuuj Fuuuj to było w niedzielę w okolicach Wyszogrodu. Co rzut to jeb...ny papier toaletowy na plecionce. 80km poniżej Wawy i taki syf. Ręce opadają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Panowie, fuuuuuuuuuuuuj Fuuuj to było w niedzielę w okolicach Wyszogrodu. Co rzut to jeb...ny papier toaletowy na plecionce. 80km poniżej Wawy i taki syf. Ręce opadają ... Pondobno Wisła ma duże właściwości samooczyszczające więc może to nie był warszawski papier ?! Wyszogród też syf wywala widać to poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Panowie, fuuuuuuuuuuuuj Fuuuj to było w niedzielę w okolicach Wyszogrodu. Co rzut to jeb...ny papier toaletowy na plecionce. 80km poniżej Wawy i taki syf. Ręce opadają ... Pondobno Wisła ma duże właściwości samooczyszczające więc może to nie był warszawski papier ?! Wyszogród też syf wywala widać to poniżej To było kilka kilometrów powyżej. Warsiaskie gówno, nie inaczej.Lewym brzegiem idzie. Woda na prawej stronie (narwiana) jest znacznie czyściejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Panowie, fuuuuuuuuuuuuj Fuuuj to było w niedzielę w okolicach Wyszogrodu. Co rzut to jeb...ny papier toaletowy na plecionce. 80km poniżej Wawy i taki syf. Ręce opadają ... Pondobno Wisła ma duże właściwości samooczyszczające więc może to nie był warszawski papier ?! Wyszogród też syf wywala widać to poniżej W Wyszogrodzie mieszka jakieś 1000 razy mniej ludzi niż w Warszawie, wiec to jednak nie ta skala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Panowie, fuuuuuuuuuuuuj Fuuuj to było w niedzielę w okolicach Wyszogrodu. Co rzut to jeb...ny papier toaletowy na plecionce. 80km poniżej Wawy i taki syf. Ręce opadają ... Pondobno Wisła ma duże właściwości samooczyszczające więc może to nie był warszawski papier ?! Wyszogród też syf wywala widać to poniżej W Wyszogrodzie mieszka jakieś 1000 razy mniej ludzi niż w Warszawie, wiec to jednak nie ta skala . Owszem nie ta skala ale jednak jest to widoczne szczególnie przy niskiej wodzie. I chyba też niemniej razi w oczy bo poniżej bardziej taki odludny, dziki odcinek, same wioski co wydawałoby się, że po brzegach nie powinny zalegać koszyczki z kibla, patyczki, kondony i tym podobne W wawie i poniżej jednak już do tego przywykliśmy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 @hlehlejak juz wspomniałem wyżej takie warunki zmuszaja do bardziej atrakcyjnego,slalomowego prowadzenia przynęty w wodzie Ja juz do tego przywykłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dla mnie masakra co opisujecie. To ja już zostanę przy swoich skromnych warcianych wynikach, bez extra brań Raz łowiłem we Wiśle w tym roku, ok. Torunia i woda była normalna, współczuję.. Sorry za OT. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Idzie to ogarnąć. Do poprzedniego roku syf płynął dopiero poniżej Warszawy. Prawie całe miasto było wolne od ...Docelowo wszystko ma być oczyszczane i ... ze względu na prace z tym związane obecnie syf idzie już od Centrum.To spowodowało , że większość miejsc nie nadaje się do łowienia.Pewnie ryby tam są (może więcej niż kiedyś), ale nie jestem w desperacji Jeśli chodzi o odcinek poniżej Warszawy, to łowię od ujścia Narwi i po tamtej stronie. Woda jest tam znacznie czyściejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi