witaj Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Dwa dni temu gadałem o rybach z przypadkowym gostkiem mieszkającym nad Bugiem koło Wyszkowa. Cały szczęśliwy zwierzył mi się jak to nie może się doczekać najbliższego tarła ryb. Chce tradycyjnie stawiać sieci. Mówił tez o kolegach skazanych za kłusownictwo. Wygląda, że tam jest jakieś pieprzone kłusownicze zagłębie. Szkoda, że temat jest aktualny praktycznie w całej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Przykre stwierdzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Ja słyszałem że w Moskwie na placu czerwonym rozdają samochody. Prawda ale nie w Moskwie a w Kaliningradzie, nie na placu czerwonym, tylko na placu wolności,nie samochody a rowery, i nie dają a kradną. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 U nas bezdomni rozdają samochody , tak słyszałem . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 U nas bezdomni rozdają samochody , tak słyszałem .Zaraz po tym umierają. Anonimowo oczywiście. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) W Rosji to płotki na jajca łowią i kiszą w całości jak ogórki (...) Film jest niezgodny z naszymi standardami. Promujemy na jerku zasadę ""no kill" i zarówno zdjęcia, jak i filmy, ta podstawową zasadę winny wspierać. Nie był to Twój film, więc tylko usunąłem go z posta, Proszę zapoznać się z naszymi regulaminami, bo konsekwencje mogą być bardzo poważne.http://jerkbait.pl/topic/62466-zasady-tworzenia-wpis%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 5 Lutego 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Ja słyszałem że w Moskwie na placu czerwonym rozdają samochody. Prawda ale nie w Moskwie a w Kaliningradzie, nie na placu czerwonym, tylko na placu wolności,nie samochody a rowery, i nie dają a kradną. Szkoda kolego, że nie zapytasz, gdzie , co i jak ...skoro tam mieszkasz, tylko wyśmiewasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Oczywiście że wyśmiewam ponieważ ta informacja nic nie wnosi, jeden człowiek coś powiedział i już mamy zagłębie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Większość wędkarzy kiedy smacznie śpi w wygodnych łóżeczkach nie zdaje sobie sprawy co tak naprawdę dzieje się z ich kochanymi łowiskami,głównie zimowiska i tarliska pod osłoną nocy są dziesiątkowane na różne sposoby,czasami świadkami takich wydarzeń są pasjonaci nocnego spinningu łowiących późnojesienne sandacze,niestety takie są fakty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbob Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Napiszę więcej... O zgrozo! Niektórzy wędkarze, pasjonaci nocnego spinningu żyją w zgodzie, czy wręcz w symbiozie z kłusownikami. Nie mam tu namyśli kłusowników posługujących się siatami ale tych kłusujących wędką przy pomocy szarpaka, czy zakamuflowanego szarpaka w postaci dodatkowej, dużej kotwicy przy gumie. Praktykowana jest taka wzajemna wymiana informacji w celu lepszej eksploracji łowisk...Co do Wyszkowa to choć odległe ode mnie rejony to mam informację, że wiosną warto sprawdzać co dzieje się na porcie przy ul. KEN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Nie nazywaj kłusowników pasjonatami wędkarstwa,wędka to tylko narzędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi