Gość Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Witam,są już pierwsze wieści z The V?stervik EPC 2005 http://www.top10fishing.com/templates/SAHTemplateCategory.as px?id=2767 . 120cm szczupak na Salmo MM to jest coś Pozdrawiam,Yokozuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Ryba piękna!Ale to niestety treningowy faulstart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Apeluję do Salmo. Proszę nie produkować już przynęt bo szczupaki będą już niedługo na liście endemitów. A tak na serio. Teraz, w dobie technologii, bardzo ważne staje się dbałość o populację i przyszłość takich ryb jak szczupak! He, he, he ... już na zielonej stronie mówiłem, że MM to będzie moja przynęta 2006r (oczywiście w typie przynęt powierzchniowych). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Witam,są już wyniki EPC 2005 http://www.top10fishing.com/templates/SAHTemplateCategory.as px?id=2767Pozdrawiam,Yokozuna ><)))*> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 W tym roku widzę, że nie poszczęściło się ekipie salmo ... Może w następnym roku.Zauważyłem jednak, że Wojtek Górny zaliczył 4 miejsce. Ten rok może chyba zaliczyć do bardzo dobrych! Gratulacje!!! PozdrawiamRemek A swoją drogą liczę na info co się działo podczas zawodów. Co zawiodło. Może Efex coś napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Cześć. Najpierw małe sprostowanie - Wojtek Górny nie startował w tym roku. W tym komunikacie jest błąd - Artur Romanow był w parze ze Sławkiem Kubasiewiczem. Wojtek startował z Arturem w zeszłym roku i pewnie stąd pomyłka.. Co do wyników.. Nie wiem zbyt wiele bo ekipa jeszcze nie wróciła. Z rozmów telefonicznych z Piotrem wyciągnąłem jednak wnioski, iż słabe miejsce jest wypadkową niekorzystnego losowania oraz fatalnej pogody (ale to mogliście przeczytać w komunikacie). Generalnie bardzo słabe wyniki i dużo zależało od szczęścia.. Nie można jednak deprecjonować umiejętności zwycięzców - wygrać w tak trudnych warunkach to dopiero sztuka!Jeśli będę wiedział coś więcej dam znać. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Szkoda, że w tym roku nie powiodło się ekipie Salmo.Gratulacje dla innych polskich ekip, które według mnie spisały się bardzo dobrze! 3, 4 i 5 miejsce to też bardzo dobry wynik. Czekamy na jakieś szczegółowe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 W sumie też chciałbym pogratulować innym polskim ekipom zajęcia wysokich miejsc. W szczególności teamowi Jacek Chroscicki, Damian Litwinski! Trzecie miejsce jest godne pozazdroszczenia. Może kiedyś wystartuje jerkbait.pl team Myślę, że byłaby to ciekawa lekcja. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Tylko Remku na jakiej wodzie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 V?stervik EPC 2007 albo 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Może ze mnie dupa nie wędkarz, jednak chciałbym wziąść udział w takiej imprezie ..... Remigiusz, może w 2006 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Upsss... a mi się przez chwilę wydawało, zę to jerkbait.pl ma swoje mistrostwa organizować . Trza uważniej czytac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Marek, Wygonin traktuję jako impreze towarzyską. Porozmawiać, nacieszyć oczy, no i szukać pierwszego szczupaka z tej wody PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_k84 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Juz wiem Po prostu wcześniej mi si e pmerdało i pomyślałem, ze pod patronatem jerbait.pl masz zamiar w przysżłości zrobic Mistrzostwa w połowie.... OSTATNIEGO w Polsce szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 trzy reakcje z holandii http://www.roofvisnet.nl/artikelen.php?page=show&id=395http://roofvisnet.nl/artikelen.php?page=show&id=392http://roofvisnet.nl/artikelen.php?page=show&id=388 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Pitt, ten język mnie zniechęca!A dla miłośników najlepszej strony internetowej w Europie o szczupakach www.metersnoeken.nl w następnym roku będzie wersja angielskojęzyczna! Oczywiście wszystko w planach Dicka'a (właściciela) ale ja myślę, że będziemy mieli następne fantastyczne źródło informacji o wielkich rybach i niesamowitych przygodach. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość
Witam,
są już pierwsze wieści z The V?stervik EPC 2005 http://www.top10fishing.com/templates/SAHTemplateCategory.as px?id=2767 . 120cm szczupak na Salmo MM to jest coś
Pozdrawiam,
Yokozuna
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi