Skocz do zawartości
  • 0

The Västervik EPC 2005

Gość

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Apeluję do Salmo. Proszę nie produkować już przynęt bo szczupaki będą już niedługo na liście endemitów. :D

A tak na serio. Teraz, w dobie technologii, bardzo ważne staje się dbałość o populację i przyszłość takich ryb jak szczupak!

He, he, he ... już na zielonej stronie mówiłem, że MM to będzie moja przynęta 2006r (oczywiście w typie przynęt powierzchniowych).

Pozdrawiam

Remek

• 0

W tym roku widzę, że nie poszczęściło się ekipie salmo ... Może w następnym roku.

Zauważyłem jednak, że Wojtek Górny zaliczył 4 miejsce. Ten rok może chyba zaliczyć do bardzo dobrych! Gratulacje!!!

Pozdrawiam

Remek

A swoją drogą liczę na info co się działo podczas zawodów. Co zawiodło. Może Efex coś napisze.

• 0

Cześć.

Najpierw małe sprostowanie - Wojtek Górny nie startował w tym roku. W tym komunikacie jest błąd - Artur Romanow był w parze ze Sławkiem Kubasiewiczem. Wojtek startował z Arturem w zeszłym roku i pewnie stąd pomyłka..

Co do wyników.. Nie wiem zbyt wiele bo ekipa jeszcze nie wróciła. Z rozmów telefonicznych z Piotrem wyciągnąłem jednak wnioski, iż słabe miejsce jest wypadkową niekorzystnego losowania oraz fatalnej pogody (ale to mogliście przeczytać w komunikacie). Generalnie bardzo słabe wyniki i dużo zależało od szczęścia.. Nie można jednak deprecjonować umiejętności zwycięzców - wygrać w tak trudnych warunkach to dopiero sztuka!Jeśli będę wiedział coś więcej dam znać.

Pozdrawiam,

• 0

W sumie też chciałbym pogratulować innym polskim ekipom zajęcia wysokich miejsc. W szczególności teamowi Jacek Chroscicki, Damian Litwinski! Trzecie miejsce jest godne pozazdroszczenia.

Może kiedyś wystartuje jerkbait.pl team :D Myślę, że byłaby to ciekawa lekcja.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Pitt, ten język mnie zniechęca!

A dla miłośników najlepszej strony internetowej w Europie o szczupakach www.metersnoeken.nl w następnym roku będzie wersja angielskojęzyczna! Oczywiście wszystko w planach Dicka'a (właściciela) ale ja myślę, że będziemy mieli następne fantastyczne źródło informacji o wielkich rybach i niesamowitych przygodach.

Pozdrawiam

Remek