NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jak wędka przyjdzie z ,,naprawy'' to napisze co i jak się zmieniło . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Nie chcę się wymądrzać, ale zauważyłem, że kije Jaxon nie mają tego magicznego czegoś opisywanego przez innych producentów jako "zapas mocy"... Kupiłem 210 1-7 zakładając, że będzie obsługiwać przynęty do pięciu gramów. Po prostu biorę poprawkę na oznaczenie. Jest jeszcze jedna sprawa. Kupno taniej wędki zawsze jest loterią. Możliwe, że po prostu są wyprodukowane według konkretnej specyfikacji w jakiejś tam fabryce fabryce w Chinach, a nie mają magiczny zapas ... czyli c.w + 20 albo i więcej procent, które to nie wzięło się z kosmosu, a z zaniżenia c.w. albo większej ilości materiału. Dla mnie to zaleta, że kij jest realnie opisany, a nie wada czego niestety nie da się powiedzieć o baaardzo wielu patykach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Podzielam twoją opinię Sławku. Nie lubię jak mnie ktoś wprowadza w błąd zaniżonym CW na wędkach. Podobnie z przynętami... Jak jest napisane 7 gram to ma byc 7 a nie 10... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Podzielam twoją opinię Sławku. Nie lubię jak mnie ktoś wprowadza w błąd zaniżonym CW na wędkach. Podobnie z przynętami... Jak jest napisane 7 gram to ma byc 7 a nie 10...takie rzeczy to tylko w .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Dzis pierwszy wyjazd z kijkiem 228 cm 1-7gByly 2 szczupaki okolo 60 cm oraz ten okonek 34 cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Jacob mam taki sam kij dla mnie bomba za te pieniądze...jakie wrażenia z holu i łapania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 mogl by byc troszke szybszy nie wiem czy wersja 210 nie bylaby troszke lepsza kij bardzo delikatny poprawnie opisany glowka 4-5 g to jest max dla tego kijka.jesli chodzi oprzynety twarde to obrotowka max 1 i wobler basara 56sp 70sp juz bardzo gial szczytowke .Jak za te pieniadze nie znajdziemy nic lepszego W planach mam jeszcze kijek 265cm do 23 g na bolenie i szczupaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 No dla mnie też mógłby być troszkę szybszy ale nie narzekam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otto Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 210 1-7 z ciekawości, po kilku wypadach bardzo pozytywne wrażenie. Radzi sobie ze szczupakiem 50+ praca fajna. Wykonanie bardzo dobre, kij dla żony na okonie. Zostaje w aucie na zapas dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Jest tu może ktoś kto ma manał na yt , i mógłby nagrać film o tym jaxonie ? Myślę , że wielu wędkarzom się przyda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Już taki film jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 https://m.youtube.com/results?q=grey%20stream&sm=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Do 12 gram nikomu nie strzelił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Na razie tylko dwa przypadki strzału - sam się też zastanawiam bo 12g czeka na testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Takie filmiki to ja nawet mogę zrobić . Chodzi o coś z nad wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 To zrób... chętnie obejrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Najpierw to trzeba mieć wędkę a moja strzeliła i tydzień temu we wtorek na gwarancje poszła ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Tania,ładna chińska zabawka.A chińskie zabawki,wiadomo jak kończą.Szkoda czasu i pieniędzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Jeb..ć biede ... wszyscy kupujemy od dzisiaj min suzuki z pracowni ... Piter v - nie myślisz że za wcześnie jeszcze na takie wyroki ? ( ja np poki co jestem zadowolony z Jaxona... I nie zaluje żadnej złotówki co na niego wydałem... A było ich 200 bo kupilem 2 szt ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Ważne by człowiek był zadowolony:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-fish Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) Kozackie kijki jeżeli chodzi o półkę cenową, a jeszcze lepsze Mistrale nowe Lexus, cenowo trochu wiecęj ale naprawde kijek godny polecenia Edytowane 19 Marca 2018 przez M-fish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Macałem w sklepie wersję 2,28 do 12, jak dla mnie to mocno niedoszacowana. Ma duży zapas, z ładowaniem przy 2g będzie problem. Ogólnie to wygląda fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Tania,ładna chińska zabawka.A chińskie zabawki,wiadomo jak kończą.Szkoda czasu i pieniędzy.Poco mi kij za 1000 zł czy coś ? Gdyby się złamał bardziej było by mi szkoda niż takiego jaxona za 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Każdy kupuje sprzęt według własnego budżetu i potrzeb. Jak by mnie było stać to wszystkie kije były by z pracowni z przykręconymi na stałe Stellami ... a wracając do tematu to cena kija jest odzwierciedleniem jego jakości. Tyle, że może dystrybutor nałożył minimalną marżę i stąd taka atrakcyjna cena. Widziałem już nowości Quantuma i wyglądają bardzo podobnie ale cena już +100 w sklepie. Także nie doszukujmy się czegoś super hiper za darmo. Ot po prostu fajny budżetowy kij. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Maciek Poco mi kij za 1000 zł czy coś ? Gdyby się złamał bardziej było by mi szkoda niż takiego jaxona za 100 zł Jak będę mieć kasę to kupię sobie Avida... i jak go złamię, to nie będę płakać, bo wędki St. Croix posiadają dożywotnią gwarancję, która działa... jak się złamie blank, to wymienią na nowy... i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi