cinn Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ja jestem zwolennikiem plecionki momoi oshikage 0,064 2 kg wytrzymałości.Cieniutka i wytrzymała. Do okoniowania mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ja narazie będę używał z mikado ocb 0.08mm, docelowo daiwa j-braid braid x8 0.06mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Mikado jest spoko. Jednak do lekkich przynęt w okolicach 2-3 gramy trochę za gruba i ciężka jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterkid Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ja polecam Jiggin’ Braid 0,06 od Dragona mega wytrzymała, śliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Chłopaki mam wersję 4-17 więc aż takimi lekkimi przynętami nie bede łowił raczej max 12 gram . Chciałem tym kijkiem szczupaki na lekko spróbować . Ale póki co na gwarancji . Jeżeli o plecionki chodzi wolał bym coś taniego żeby mieć jeszcze w zapasie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Do tego kija to może być mikado 0,08 - 0,10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Szukam czegoś do dalekich rzutów lekkimi przynętami bo nie chce obciążać tego kija po 1 złamaniu przy rzucie przynętą max 10 gram ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 0,08 Mikado 8- mimo splotowa.Budżetowa, śliska, daleko lecą przynety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Testowo łowiłem plecionką Mikado Nihonto Octa 0,08 w zestawieniu z Jaxon Grey Stream 2,10 1-7 i po tym teście od razu chciałem sprzedać ten kijek. Z przynętami poniżej 3gr zestaw współpracował jak kij od szczotki :/ Rzuty bliziutkie, zero czucia przynęty. Jedyne plusy to waga i fajna praca przy holu ryby. Natomiast po zmianie plecionki na Egi Metal #4 to już całkiem co innego - zupełnie przyjemne łowienie. Wydaje mi się że to może być kwestia drobniutkich przelotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Może ktoś chce przytulić 210 1-7g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiatyy Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Bolo8888 daj info na pw w sprawie wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Poszło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 4 tydzień wędka nadal nie u mnie . Podobno przyszła do sprzedawcy ALE element był krzywy i wróciła do serwisu . Ile trzeba się nawku*** z takim sprzętem Ciekawe ile jeszcze bede czekał drugie 4 tygodnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Reklamowalem kiedys w sklepie wedke Kongera. Czekalem 1.5 miesiaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Ja kolowrotek kongera reklamowalem i wrocil do mnie po tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Prawdopodobnie dostanę kij w środę 18 kwietnia . Ciekawe co z tego bedzie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Bylem dziś nad rzeką i ochrzciłem kij (1-7 210) Złowiłem dwa male okonie i dwa szczupaki w tym jeden 40cm. Dobrze czuć brania, wędka ładnie pracuje i amortyzuje ryby. Generalnie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Wkoncu po 6 tygodniach mam moja wedke spowrotem ;D Ciesze sie jak nie wiem Tak jak mowiłem uszkodzenie spowodowane było wadą produktu bo będąc na rybkach nic sie nie zlamalo Nie udało sie ochrzcić kija lecz od nowa sie w nim zakochalem Kijek bajka za te kase . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzecznymuł Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Mój przeszedł "chrzest bojowy" w zeszłą sobotę. Jako przyłów szczupak ok. 50 cm plus dwa pistolety, mały kleń i trzy miarowe okonie. Kij fajnie amortyzował zrywy szczupaka, dodatkowo był dreszczyk emocji bo strzelił w 3 cm Dorado w nurcie a połknął go tak że krętlik z agrafką nie wystawał z paszczy, żyłka 0,14, chodziłem za okoniem, kleniem i jaziem. Rzuca się też nim nieźle, łowiłem małymi i lekkimi przynętami do ok. 5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Mój przeszedł "chrzest bojowy" w zeszłą sobotę. Jako przyłów szczupak ok. 50 cm plus dwa pistolety, mały kleń i trzy miarowe okonie. Kij fajnie amortyzował zrywy szczupaka, dodatkowo był dreszczyk emocji bo strzelił w 3 cm Dorado w nurcie a połknął go tak że krętlik z agrafką nie wystawał z paszczy, żyłka 0,14, chodziłem za okoniem, kleniem i jaziem. Rzuca się też nim nieźle, łowiłem małymi i lekkimi przynętami do ok. 5gKiedyś podczas okoniowych łowów wziął mi szczupak około 50 cm w taki sposób, że podczas ataku malutki twister przeleciał mu przez pokrywę skrzelową na zewnątrz i hak wbił się o góry w pysk szczupaka. Co najlepsze udało się go wyholować na żyłce 0,14 bez żadnego przyponu, do dziś nie wiem jakim cudem nie odciął zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Dzisiaj byłem z kolegą nad rzeczką zobaczyć jak kijek działa . Nic dodać nic ująć po prostu bajka ja za te pieniądze . Ochrzciłem kijek okonkiem 23 cm . Ładnie podczas holu amortyzuje odjazdy i odbicia w boki . Choć okoń nie duży ładnie walczył . Ogólnie zadowolony jestem z tego kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Czy tylko ja jeszcze nie złowiłem nic na mojego dżeksona [emoji17] Pozdrawiam nick Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 U mnie na rzeczce łowia ładne klenie na kukurydze a na spining nawet nie puknie o okoniu nic nie wspominajac .Byłem juz z 20 razy nad tą rzeczka i 1 okonek na spining ;/ A poszedłem nad jeziorko i złapałem okonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzecznymuł Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Kiedyś podczas okoniowych łowów wziął mi szczupak około 50 cm w taki sposób, że podczas ataku malutki twister przeleciał mu przez pokrywę skrzelową na zewnątrz i hak wbił się o góry w pysk szczupaka. Co najlepsze udało się go wyholować na żyłce 0,14 bez żadnego przyponu, do dziś nie wiem jakim cudem nie odciął zestawu Kilkanaście lat temu, gdy mieszkałem w mieście nad Odrą moją ukochaną rzeką często chodząc za kleniami trafiłam zębate na przelewach. Zawsze łowiłem bez przyponu a mimo to sporo ładnych zębatych wyjąłem, największy z przelewu miał dobrze ponad 90 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 uzywa moze ktos ciezszej wersji do 22g lub 30g zastanawiam sie powaznie nad kupnem z przeznaczem na bolka i szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi