wobo Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 To trzeba było zapytać, czy da się rzucić mormyszką 0,5 g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Odpowiem, że nie rzucisz tym mormyszka 0.5g na jakiś normalny dystans. Moim zdaniem kij fajnie ładuje się od jakiś 2 może 3 gram. Zależy od interpretacji użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Mogę potwierdzić że kijek Greay Stream 2.10 m 1-7 g dobrze się ładuje od 2-3 g i shiner 2". Niżej też da się rzucać ale średnio z komfortem.Tym bardziej z 0,5 g. Ciężko będzie uzyskać dobre odległości. Ja najniżej rzucałem 1 g i shiner 2,5 cm.Ciężko przy tym z wyczuciem przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) I ja się skusiłem na najlżejszy kijek z tej serii. Kupiony na Black friday za cenę kilku przynęt Mam nadzieję, że sprawdzi się na malej pstrągowej rzeczce. Edytowane 25 Listopada 2018 przez Przemek_M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Czy wersje 5-23g oraz 8-30g również posiadają mikro przelotki na szczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Miał ktoś z Was w ręku wersję TRAVEL tego Grey Streama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 WĘDKA JAXON GREY STREAM 2,80m 4-17g Ktoś to ma? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braco Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Kupiłem 1-7g 228cm i jestem póki co mega zadowolony. Dobrze wydane 95zl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ostatnio wybierałem kijek o takich parametrach. Długo się wachałem czy nie wziąć Jaxona. W końcu kupiłem inny droższy ale chętnie bym kiedyś sprawdził czy było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Panowie - gdzie w Wawie można pomacać te kije ? Marywilska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 W Bassie na Ursynowie mają kilka ale tylko większe c.w. 4-17, 5-23 i 10-40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwkins Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Panowie, szukam młynek do gs 2,5m 2-12g, budżet to ~250zł, zastanawiam się nad jaxonem zx machine 200, zależy mi na metalowym korpusie kołowrotka, wszelkie grafitowe odpadają.Co polecacie w tej kwocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Parę stronek w tył.Jest mój Jaxon z Team Dragon 920iZ.Dobrze go wyważa i ładnie się komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Panowie, szukam młynek do gs 2,5m 2-12g, budżet to ~250zł, zastanawiam się nad jaxonem zx machine 200, zależy mi na metalowym korpusie kołowrotka, wszelkie grafitowe odpadają.Co polecacie w tej kwocie?...bierz bez wahania...cena jakość, trwałość nie do pobicia...tylko malkontentom ...za ciężko, a życie to nie je bajka... ...zresztą facet był oceniany po uscisku dłoni, tzw śnięta ryba słabo się kojarzy. Masz dwie szpule, więc możesz sobie coś pomyśleć lżej ciężej Edytowane 10 Grudnia 2018 przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 W Bassie na Ursynowie mają kilka ale tylko większe c.w. 4-17, 5-23 i 10-40.THX - ciężko jest znaleść te dłuższe ,tych,których nie ma w katalogu czyli 2,85cm - z tego co widziałem mogą być fajną alternatywą dla droższych UL-i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Koledzy potrzebuję kij z tej serii dla ojca na szczupaka, długość 2,65, przynęty to max. cannibal 12,5 (+-20 g) na główkach 5-7 gram, ciężej nie łowi, bo plecy wysiadają . Wybrać wersję 8-30 czy 10-40 gram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 ...daj więcej ,nie są to przecież szybkie blanki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 10-40 to mega sztywna pala Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 A na Jazia i Klenia 2-12g 2,70 długości się nada? Woblerka 3g ogarnie? Ma ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 ...daj więcej ,nie są to przecież szybkie blanki Wręcz przeciwnie. Zdecydowanie 8-30. Przerobiłem kilka kijków Grey Stream, również wymienione przez Ciebie modele. Kijek 10-40 nadaje się owszem do gum typu Canibal 12,5cm ale na główkach 20g w głębokiej rzece. Pod lekkie główki kijek do 30g będzie idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 A na Jazia i Klenia 2-12g 2,70 długości się nada? Woblerka 3g ogarnie? Ma ktoś? Wersję 2-12 również miałem, ale tylko króciaka. Kijek był szybki, spokojnie dawał radę rzucać i podbijać keitecha 3 cale z główką 8g w Odrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) No właśnie śmiało mogli je opisać 5-20 mam 2,28. Ale nie wiem jak ta dłuższa, może choć trochę delikatniejsza. Ale jeżeli nie to na Jaśka poszukam czegoś innego. Budżetowego oczywiście. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez Kadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Model 2-12 2.3m ogarnie wobki 5-7 pod pstrąga? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 A ja miałem pytać czy na pstrąga szykować model 1-7g czy lepsza będzie inazume flash Perch..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 10-40 to mega sztywna pala Mam taki kij w długości 2.30 i zdecydowanie nie jest to sztywna pała. Ładuje się przy wyrzucie nawet ciut poniżej 10g, dobrze czuć brania i pięknie się gnie pod rybą. Kupiłem jako zamiennik ale bardzo często nim łowiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi