sebastian1983 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Witam. Jak w temacie. Czy ktoś był? Jakie muchy polecacie? Czy może lepiej spining lub bombarda? Znajomi Norwedzy polecają, doradzili kilka miejsc i much ale informacji nigdy dość.. Ktoś może polecić jakieś konkretne miejsca? Zachęcony filmami i ilością troci jakie tam się łowi w głowie zrodził mi się właśnie plan wyjazdu w połowie marca na kilka dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Byłem 4 albo 5 lat temu. W necie jest mapka z miejscówkami. Łowiłem po prawej stronie od rozwalonego pomostu (przy osiedlu domków), przy kampingu i przy klifie po prawej stronie grobli (po prawej stronie wjeżdżając na wyspę). Muchy: pattegrisen w kolorze łososiowym, blady róż, mocny róż. Jak byłem to głównie krewetka chodziła, pewnie dlatego że pierwsza ryba została na nią złowiona i wszyscy później na krewetki łowili. Rozmiarowo #4-8. Ukręć dodatkowo red tagi na #6, polar magnusy, magnusy i małe copper bully. Warto spróbować w nocy/ po zmroku na czarne zonkery lub czarne gurglery. Takim sposobem złowiłem dwie troćki po ciemku w 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian1983 Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Z mapa nie bedzie problemu. Kilka miejsc mi polecił znajomy który już był tam kilka razy a do tego książka 117 najlepszym miejsc na troć na wyspie Fyn powinna dać radę. No i własny samochód. Zastanawia mnie tylko jaka linkę najlepiej użyć. Intermediate, Hoover, floating? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Ja łowiłem intermediate. Według mnie, to najlepszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian1983 Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Tylko intermediate Rio Otbound a np Guideline to jest spora różnica w szybkości tonięcia. A do tego Guideline Coastal posiadam Fast int. oraz Slow int. A jako że nie znam tamtej wody wolę się przygotować zasięgając opinii z jak największej ilości źródel bo tez i nie chcę brać całej torby linek. Moją główną linką jest Outbound int. oraz Coastal Quickshooter wiec chyba przy tej pozostanę. Do kompletu wezmę najwyżej pływającą BulletEvolve. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Ja wziąłbym slow intermedium. Ale dodatkowe 2 czy 3 linki weź ze sobą. Niewiele miejsca zajmują, a masz pole manerwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian1983 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Też myślałem głównie o intermediate tylko teraz mam dylemat...Czy kolor linki będzie miał znaczenie? Bo z moich info wynika iż woda tam czysta i płytka... Czy lepiej użyć clear Head? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi