bumech Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Witam,mam korbę od Stella 07chcę ją wykorzystac w modelu 10.czy ktoś z Kolegów pomoże w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Trzeba by znaleźć pojedyncza korbkę do Stelli 2010. Rozwiercic z niej nit mocujący gwintowany trzpień z ramieniem. Korbka podwójna do 07, która posiadasz, ma trzpień montowany na śrubę, wiec jego demontaż jest łatwiejszy. Wtedy do podwójnego ramienia korby 07 wkręcasz trzpień od pojedynczej korbki 10, montujesz kołnierz i powinno działać Zostaje jeszcze drugie rozwiązanie - sprzedać mi w dobrej cenie podwójna korbkę do 07 i kupic podwójna korbę do 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Trzeba by znaleźć pojedyncza korbkę do Stelli 2010. Rozwiercic z niej nit mocujący gwintowany trzpień z ramieniem.Korbka podwójna do 07, która posiadasz, ma trzpień montowany na śrubę, wiec jego demontaż jest łatwiejszy. Wtedy do podwójnego ramienia korby 07 wkręcasz trzpień od pojedynczej korbki 10, montujesz kołnierz i powinno działać Zostaje jeszcze drugie rozwiązanie - sprzedać mi w dobrej cenie podwójna korbkę do 07 i kupic podwójna korbę do 10 Zbikuniestety do 10 nie ma takiej ładnej korby DH z Yumeya jak do 7 kiprzynajmniej ja nie znalazłemdo 7 ki jest cała grafitowa...a wracjąc do trzpienia od 10, powinno sie dac go kupić bez korby, wtedy byłoby prościej....i taniej,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 do Stelli 10 tki występuje w graficietylko w rozmiarze 38 mm, czyli do rozm. 1000 i C2000ale nie ma 45 mm, a szukałem wczoraj cały wieczór.... http://www.ebay.ie/itm/SHIMANO-YUMEYA-10-STELLA-MG-Double-Handle-38mm-Japan-Import/401414055046?hash=item5d76246486:g:jEcAAOSwG7lZztIq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi