godski Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Z tym przewodnikiem nawet osobniki wyjątkowo leniwe z lewymi rękami powinny sobie poradzić.Drzewiej gdyby multiki były w użyciu to nawet dzieciaki z podstawówki na zajęciach ZPT świetnie by sobie na podstawie tego filmiku poradziły.Cóż, tylko w zamierzchłych czasach to praktycznie rzecz biorąc ani multików niskooprofilowach na naszym rynku ani Youtube nie było Edytowane 6 Lutego 2018 przez godski 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 To i od siebie dorzucę filmik z serwisu lexy 300. Już niedługo nowe osoby przytulą lexę 300 więc warto mieć pod ręką dobry przewodnik jak o nią dbać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Ja na podstawie tego filmiku i tak na pewno nie tknę się mojej Lexy ... bo moja jest na lewa rękę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Z tym przewodnikiem nawet osobniki wyjątkowo leniwe z lewymi rękami powinny sobie poradzić.Drzewiej gdyby multiki były w użyciu to nawet dzieciaki z podstawówki na zajęciach ZPT świetnie by sobie na podstawie tego filmiku poradziły.Cóż, tylko w zamierzchłych czasach to praktycznie rzecz biorąc ani multików niskooprofilowach na naszym rynku ani Youtube nie było Bardzo fajny i potrzebny temat. To i ja się dołożę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi