michcio Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Maiłem przyjemność brać udział przy kilku ujęciach i poznać twórcę, pomysłodawcę i operatora tego filmu. Film ten będzie naprawdę dobry i polecam każdemu! http://www.kalejdoskop.art.pl/kalejdoskop/wisla-od-zrodel-do -ujscia-premiera-2012.html scenariusz: Paolo Volponi zdjęcia: Paolo Volponi montaż: Anna Dymek producent: Wojciech Szczudło produkcja: Studio Filmowe Kalejdoskop wewnątrz linku jest trailer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zapowiada się nieźle, czekam na premierę.Mieszkam w pobliżu źródeł Wisły czasami łowię na Skawie dopływie Wisły gdzie jeszcze w latach 50 tarły się trocie i łososie. Aż trudno w to uwierzyć jak łatwo to spieprzyliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 rzczeczywiście trailer zapowiada interesujący film o królowej polskich rzek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opowiedz coś więcej,kiedy będzie można pełną wersję zobaczyć i gdzie? Zapowiada się bardzo pouczająco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Wiadomo już coś o tym filmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Podłączam się do pytania przedmówcy. Wie już ktoś coś na temat pełnej wersji? Film zapowiada się naprawdę ciekawie.Pozdrawiam Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Odświeżam temat. Michcio wiesz może coś więcej o premierze? Trochę czasu już minęło a dalej nic nie piszą na ten temat. Edytowane 22 Października 2012 przez shorty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Wiadomo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Temat umiera wraz z rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Koledzy z Warszawy jednak będą mieli okazję zobaczyć film..........w kinie Elektor 24.04.2013 o godz.19 ,bilety za "dyszkę" w empikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 http://www.kinonagranicy.pl/Cieszyn, pierwszy tydzień Maja. Coroczny przegląd filmów z obu stron granicy - będzie również "Wisła..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 a gdzieś bliżej Katowic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Odkopię temat -może kogoś jeszcze zainteresuje. Nie wiem czy ktoś oglądał, dzisiaj o 12:25 w TVP1 wyświetlono 1 cz "Wisła od źródeł do ujścia", niestety ja przegapiłem ale jutro 18.07 o 9:55 powtórka cz.1 o 12:25 emisja cz.2, powtórka cz.2 w piątek 19.07 o 9:55. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja dziś ogladałęm, bardzo fajne i nawet na ślaskim odcinku typowego "wyndkorza" z trzema kijami w wodzie widac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) Ja dziś ogladałęm, bardzo fajne i nawet na ślaskim odcinku typowego "wyndkorza" z trzema kijami w wodzie widac.. :D no to jest widok normalny szuwarek z trzema kijami a w siatce ryby-ukleja,płoć padnięte do góry brzuchami napuchnięte od słońca.Wkurzające jest najbardziej to jak widać fajni ludzie zarybiają starają się ,a przyjdzie sucz wiejska z "glizdo" i wypierdzieli do zera. Edytowane 18 Lipca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Przegapiłem :/Można jakoś inaczej do tego dotrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Prosze bardzo http://www.kalejdoskop.art.pl/kalejdoskop/wisla-od-zrodel-do-ujscia-premiera-2012.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 A to nie jest tylko ta 3 minutowa zajawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ups.... Myślałem że to cały filmik ale to zajawka faktycznie Tu jest podane kiedy będą powtórki http://www.kalejdoskop.art.pl/kalejdoskop/premiera-telewizyjna-cylku-dokumentalnego-wisla-od-zrodel-do-ujscia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) Jutro o 9:55 powtórka części 2, a 24.07 o 12.25 tez coś ma być. Edytowane 18 Lipca 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Szlag by trafił - o tym czasie jestem w pracy........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Fajny dokument. Naciaganie troszkę z tym łososiem, wydaje mi się że nie ma szans dotrzeć aż do Bałtyku...Ale fakt faktem fajnie że ktoś nakręcił taki film. Jutro chyba III ostatnia część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) Świetny film, wreszcie tvp1 pokazuje coś sensownego Myślałem, że jutro będzie 3 część ale w programu tv wygląda na to, że były tylko 2 Edytowane 18 Lipca 2013 przez Logistyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Szkoda, że nie na Discovery lub czy czymś takim, cały czas by były powtórki. Może któryś z kolegów mógłby to zgrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Chętnie bym zerknął pewnie szybko w sieci nie będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi