Okonhel Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Twoje pudełko sprawdzonych gum ze śródlądzia w zupełności wystarczy. Resztę masz na PW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 witajcie, pod koniec lipca mam się znaleźć w okolicach Gdyni razem z rodziną, będę miał czas wieczorami na spinning, prosiłbym o rady gdzie mogę szukać boleni w tych okolicach i czy jest sens nastawiać się na jazie w ujściach redy (oprócz rezerwatu ), ryb nie zabieram więc nie przyczynie sie do zubożenia rybostanu, wszelkie wskazówki mile widziane bo na szukanie po omacku nie będe miał czasu (krótki wyjazd ).pozdrawiam P.S. raczej będę łowił z brzegu, choć zastanawiam się nad zabraniem kajaka w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haku Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Cześć! Czy ktoś z Was w tym roku próbował swoich sił w porcie w Jastarni? Od kilku dni próbuje na UL wydłubać jakiegoś okonia albo flądrę i żadnych efektów. Dziś np. mocno wiało od strony zatoki, więc woda w porcie poszła do góry. Wydawać by się mogło, że to idealna pogoda, a tu nawet dziubnięcia... Jakieś rady? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Skoro nie ma okoni w Jastarni to próbuj w Helu w basenie jachtowym lub w basenie zewnętrznym. Ewentualnie port Władysławowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi