gooral Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Witam chodzi mi maly projekt po glowie. chodzi mi o taka pianke by dalo sie w niej rzezbic i by woda jej nie niszczyla. Jednoczesnie musi plywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Stara deska do nauki pływania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 and66 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Stare kapoki to była rewelacyjna pianka ale współcześnie masz styrodur bez problemu skleisz go w kilka warstw i możesz nożykiem do tapet a jeszcze lepiej OLFA rzeźbić, extra wychodzi też drutem oporowym przez jakiś regulowany zasilacz żeby dobrać temperaturę, podskocz do jakiejś agencji reklamowej często maja kupę odrzutów po robieniu liter i to grubych dadzą ci za free przy okazji zobaczysz jeszcze wiele innych ciekawych materiałów. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -Power- Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 To może piana przekładkowa do łodzi podpasuje, Airex,Herex. Zależy jaka gramatura, im wyższa tym twardsza. Miękką to nożem można odrabiać, twardsza to tylko piła albo kątowka z papierem ściernym. Świetnie się skleja żywica poliestrowa. Jak z okolicy Warszawy to mam namiar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 minecjusz Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Nie jestem pewien co do pływalności ale takie piankowe puzzle do dzieci na podłogę - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Mam od nich jedną płyte 100x 200 x 4 cm niebieska mogę odstapić. http://mammutico.com/webpage/duze-piankowe-klocki-mammutico.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Myslalem o wyrzezbieniu plywakow do bb. Sent from my SM-N910F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Prawie30 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Styrodur budowlany. Pancerny jest, i daje się ładnie odrabiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Myslalem o wyrzezbieniu plywakow do bb. Sent from my SM-N910F using TapatalkZrób porządne formy ze sklejki i odlej z twardej piany pu zamkniętokomórkowej. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) Ewentualnie, jeżeli pływaki mają być okrągłe w przekroju, kup rurę kanalizacyjną do ziemi (pomarańczową) o pożądanym fi rozetnij wzdłuż wzdłuż i masz formę. Ścianki woskujesz woskiem samochodowym nie żałując szuwaksu. Zalewasz pianką, czekasz, i masz gotowy pływak, do obrobienia na końcach. Sądzę, że nie znajdziesz spienionego materiału w gabarytach który umożliwi ci zrobienie pływaków. Piankę jakbyś chciał w dobrej cenie to daj znać. Będę pewnie coś brał do łódki. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Lutego 2018 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Dziekuje wszystkim za porady. Koniec koncow nie bede sie bawil w pianki tylko kupuje bb w rozmiarze xl (savage gear flagship - 170x120cm) jak dalej bedzie za maly to bede myslal nad piankami -bo bb rozmiaru xxl (sa nawet takie 210x140) to juz kilka razy drozsze jak ponton podobnej wielkosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gooral
Witam chodzi mi maly projekt po glowie. chodzi mi o taka pianke by dalo sie w niej rzezbic i by woda jej nie niszczyla. Jednoczesnie musi plywac.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi