Skocz do zawartości

PJONGCZANG 2018

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma co się łamać Panowie ,na małej się nie udało, ale jeszcze loty się nie skończyły , dopiero gra się zaczęła i wszystko przed nimi . Jeden konkurs nie świadczy o formie ,ten konkurs to loteria i gra nerwów. Głowa do góry POLSKA GÓRĄ  :)  ;) .

• Like 2

Nie ma co spekulować czas pokaże. W Polsce jest taka moda że kibicuje się tylko tym co zdobywają laury , a kiedy forma spada , idzie w zapomnienie. Trzeba być dobrej myśli i kibicować wszystkim naszym sportowcom . Kamil i cała ekipa zaskoczą nas w najbardziej nieoczekiwanym momencie i wszyscy będą zadowoleni. Panowie trzymamy kciuki z naszych BIAŁO CZERWONYCH.

• Like 1

@tony1983 nie wiem jak długo interesujesz się skokami, ale ja wiem, że wyniki z indywidualnego konkursu na średniej skoczni nie dają wyników w drużynowym konkursie na dużej skoczni. To zupełnie nowe zawody i na dodatek ponad tydzień do konkursu. Wszystko się może zdarzyć... Oby tylko warunki były sprawiedliwe.

Tak czy inaczej, forma jest tylko trochę spokoju w tej chwili i będzie ok.

Nie ma co spekulować czas pokaże. W Polsce jest taka moda że kibicuje się tylko tym co zdobywają laury , a kiedy forma spada , idzie w zapomnienie. Trzeba być dobrej myśli i kibicować wszystkim naszym sportowcom . Kamil i cała ekipa zaskoczą nas w najbardziej nieoczekiwanym momencie i wszyscy będą zadowoleni. Panowie trzymamy kciuki z naszych BIAŁO CZERWONYCH.

Nie wiem jaka jest moda.Wiem natomiast że mamy problem z czwartym do drużynówki a oprócz Niemców i Norwegów są jeszcze na przykład Słoweńcy.

Ja osobiście największym optymistą byłem dziś do momentu jak okazało się że wiatr będzie miał duży wpływ na konkurs.

Kibicuje zawsze ale to nie przeszkadza mi zauważyć że na przykłąd Kamil którego uważam za wzór Sportowca pod każdym względem nie jest moim zdaniem w optymalnej formie.On sam mówi o spóżnianych skokach,mówi o tym otwarcie Adam Małysz,mówią dziennikarze.Co nie zmienia faktu że zawodnika tej klasy,najwyższej,stać na wszystko.Uważam że trzeba kibicować i wspierać ale nie dmuchać balona i być też realistą.Scenariusz braku medalu na skoczniach olimpijskich jest tak samo możliwy jak na przykład dwa złote medale.Oby ziścił się ten drugi :) .

• Like 3