bartsiedlce Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Właśnie Justyna Kowalczyk z Sylwią Jaśkowiec zajęły siódme miejsce w finale sprintu drużynowego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Właśnie Justyna Kowalczyk z Sylwią Jaśkowiec zajęły siódme miejsce w finale sprintu drużynowego A ja czekam na 30 km i Justynkę i mam nadzieję, że tam będzie petarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Bartku, brązowe medalistki z Falun sprzed trzech lat przyjeżdżają na siódmym miejscu. Nieładnie śmieszkować z czyjegoś przechodzenia na emeryturę. Marzyło mi się, żeby po takich sukcesach odpuściła we właściwym momencie. Adam tak zrobił skacząc w Planicy 216 m. A trzydziestki się boję, i nie w kontekście walki o medale. Z wypowiedzi Justyny wynika, że to jej były ulubiony dystans. Nie kraczę tylko na zimno kalkuluję szanse, choć chciałbym się mylić. Edytowane 21 Lutego 2018 przez Maciej W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Absolutnie nie "śmieszkuję", to sucha relacja.Na temat zakończenia kariery mam podobne zdanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Super, że wróciliśmy do "zmagań" sportowych Osobiście cieszę się, że jest choć taki wynik (obawiałem się ) A co do trzydziestki to obawiam się jeszcze bardziej, ale lubię być pozytywnie zaskakiwany i w takich kwestiach cholernie się mylić. Na pewno będę trzymał palce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 seiken - niewątpliwie telewizyjna transmisja nadaje sens bytowi udaczników życiowych. Życiowy udacznik się wgapia.. i dalej nie widzi.. Nieudacznik kręci nosem.. Sport to opium dla ludu, imitacja religii. Sport w tv ?!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Fotki prosto z Pjongczangu z dekoracji naszej drużyny w skokach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Moja córka kibicowała pod skoczniami we wszystkich trzech konkursach. Edytowane 21 Lutego 2018 przez Małkociniak 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Brawo nasi kibice w Korei!!!Ale jak to zrobiłeś, że córka "wywinęła ci się na lewą stronę?!" Aaaa już wiem, przecież jest z drugiej strony świata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Na pewno samo.......ka z patyka, albo czapka dwustronna. Niestety mnie tam nie było, córka wraca jutro o wszystko ja wypytam. Edytowane 21 Lutego 2018 przez Małkociniak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Czyż nie wspaniałe jest dla świata, że biegaczki chorujące na astmę dokonują na olimpijskich prawdziwych cudów. Takie zwycięstwo odniesione w czystej, sportowej walce liczy się podwójnie, a trzeba chcieć wiedzieć że bonifikat za wiatr w biegach przecież nie ma, a choroba stale gnębi. Brawo sportowcy i kibice też brawo.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) post-59698-0-96704300-1519245735.jpgModerator wywrotowiec... Edytowane 22 Lutego 2018 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) A teraz nasi kombinatorzy walczą, na razie 8 miejsce Ostatecznie 9 miejsce, teraz startują nasze biathlonistki, 4x6 km Edytowane 22 Lutego 2018 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Po trzech zmianach w biathlonie byliśmy pierwsi, na końcu małe rozczarowanie, bo siódma lokata. Emocje były, oj były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Po pierwszej serii na normalnej skoczni mieliśmy pierwsze i drugie miejsce, po drugiej czwarte i piąte. Tak bywa w sporcie.Rodacy, nic się nie stało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 I dziewczyny ruszyły... Iskierka jest, ale dmuchać i kibicować, żeby zamienić ją w płomyczek, a może i ogień ????Do boju Justyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Rosja : Niemcyświetny mecz ale... komu tu kibicować?! Update: no i wszystko jasne... Edytowane 25 Lutego 2018 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Bieg Justyny chyba na miarę jej obecnych możliwości...????Norweska maszyna nie do zatrzymania... Edytowane 25 Lutego 2018 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Bieg Justyny chyba na miarę jej obecnych możliwości...????Norweska maszyna nie do zatrzymania...Astma górą !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Swoją drogą nie mogę zrozumieć, dlaczego nic nie jest z tym robione... Czyżby lobby norweskie było tak mocne, a może znacznie więcej reprezentacji korzysta z tych środków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Znicz zgasł. Czas podsumowań i opinii.Ja osobiście jestem "trochę" rozczarowany, ale może dlatego, że ogólnie mało wiem o naszym sporcie zimowym?Jednak brakuje przebłysku nadziei nie mówiąc już o niespodziewanym sukcesie. Do tego gorzkie, nie dające nadziei na przyszłość komentarze tych co podobno się znają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Robercie, w imieniu wszystkich podobno znających się oraz całej reszty dziękuję za założenie wątku. Myślę, że sukcesy Polaków nie rozczarowały, bo niespodzianki nie było. O pozostałych wiele tu napisano. A co do przyszłości to światełko w tunelu mocno przygasło. Może, tak jak w naszym sporcie, musi wymrzeć stare żeby urodziło się coś nowego, lepszego. Tylko, że i my z roku na rok coraz starsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Eee tam, zaraz coraz starsi. Trenuj, to za cztery lata w jakimś curlingu wystartujesz. I nie będziesz malkontencił. Na ryby dawaj jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 18 km2 doskonałego lodu na Sulejowie i ani jednego łyżwiarza - prócz mnie. A wędkarski świat w kucki, albo na wiaderkach po emulsji - rules.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi