BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Mamy TO!!!Kamil UKŁONY MISTRZU 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Brawo Kamil! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 JESTTTTTT!!!!!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Dżizas , jak ja na to czekałem. Mamy Złoto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Taaaaaaaaaaaaaak!!!!Stawiam dzisiaj wódę! Kto się dołącza ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Mały... Chudy... Ale BYK !!! BRAWO KAMIL !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 No! Kamil ratuje honor Jeszcze medal w drużynówce i będzie cacy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Super! Brawo Kamil! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Bravo Kamil Stoch 3 raz ???? na olimpiadzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Dla takich chwil ..., dziękuję Kamilu. Warto było czekać . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Po staropolsku, czapką ziemię zamotawszy, w pełnym szacunku ukłonie mogę tylko dwa słowa wydusić:Dziękuję.Mistrzu! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Wierzyłem w możliwości Kamila- cieszę się, że wykorzystał swój potencjał w tej najważniejszej dla sportowców imprezie BRAWOOO !!! :clappinghands: Mamy ZŁOTOOO !!! :rockon: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 .. takie zwycięstwo cieszy najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Profesjonalista z mentalnością zwycięzcy. Sportowiec w każdym calu. Myślę, że jego interesował tylko ten medal. Zasłużył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Taaaaaaaaaaaaaak!!!!Stawiam dzisiaj wódę! Kto się dołącza ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkSzkoda, że tak daleko bo okazja zacna ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Tez chlupne za sukces Kamila.Trzymałem kciuki.Zagryzalem paznokcie razem z nim.GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Stawiam dzisiaj wódę! Kto się dołącza ? Pewnie mam bliziutko...Dzięki...Niestety nie skorzystam bo już się bawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Taaaaaaaaaaaaaak!!!!Stawiam dzisiaj wódę! Kto się dołącza ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJuż dalej nie mogłeś mieszkać? Zanim dojadę, to już wytrzeźwiejecie ! No nic, pijcie za zdrowie Mistrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jak już wspominałem... zdrówko Mistrza!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Pewnie mam bliziutko...Dzięki...Niestety nie skorzystam bo już się bawię... I tak nie ma mnie w Opolu Jestem u siebie.... na wsi jest lepiej niż dobrze Pozdrawiam wszystkich dających wiarę w zwycięstwo Polaka, tych mniej wierzących również Do póki piłka w grze... ???????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Stoch legenda! trzy złota olimpijskie a jeszcze drużynowka czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Ależ to były emocje .... Brawo Kamil. http://sport.tvp.pl/36053289/zloto-stocha-wzruszenie-szaranowicza-i-emocje-babiarza-wideo?source_id=36053289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Dał radę, ale nie było łatwo. Brawo!Najlepszym skoczkiem olimpiady-Wellinger, ale u nas też złoto.W drużynie powinien być jakiś medal, nie sądzę by do Norwegii, Niemiec i Polski ktoś się wmieszał.Farta w innych dyscyplinach nie było i raczej już nie będzie. Tylko skoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Dziwaczny sport te skoki z górki, jakoś mocno przekombinowany.. Niemiec dwukrotnie skoczył dalej od Stocha i przegrał z nim? Coś tu nie fair.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Niby nie fair.Zasady, choć dyskusyjne, są jasne i jednakowe dla wszystkich.Szczerze mówiąc, bezpośrednio po skokach, myślałem że złoto przypadło Wellingerowi. Cóż, uwzględniono wiatr i wyszło jak wyszło.Cieszmy się z tego, bo jeszcze tylko drużynówka powinna dać medal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi