modesty wand Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 W oczekiwaniu na wiosnę.Miedz i mosiądz 1,5-2mm.Ameryki nie odkryję,młotek ,kowadło i poobijane paluchy.... 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Świetny tytuł wątku By uczynić zadość tradycji - witaj we własnym wątku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Nie no to precyzyjna robota, bez młotka się nie obejdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Witaj, ładne blaszki, czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) Taaaa,bez mlotka faktycznie "ani rusz" super,lubie klepaczy:) Edytowane 9 Lutego 2018 przez russian80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 ...a można jeszcze tak...nic na siłę, weź większy młotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 W oczekiwaniu na wiosnę.Miedz i mosiądz 1,5-2mm.Ameryki nie odkryję,młotek ,kowadło i poobijane paluchy....Stonowane kolory, trochę matu, takie lubię. Wzorki fajne.Jak to się przedstawia w parametrach wagowo-długościowych ????Tylko jedno ale !!!!! Ja bym zamienił kotwice, jakoś nie mam zaufania do nich. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Te na śniegu 4-5cm,nie mam wykrojników tylko ,,na oko,, tnę. ,natomiast te przy kołowrotku to klony dwójek morsów i alg.Nie ważyłem.Kotwice to Mustad -y ,placiłem po 1,2pln.Całą jesień łowiłem i nic się z nimi nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 4-5cm trumienki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 4 cm maleństwa na tęczaki i i algi 3. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Klasyka gatunku -algi 7cm z 2mm mosiądzu i 9cm boleniówki 2,2mm mosiądz.Metrowego suma i owszem ale nigdy nie złowiłem na taką blaszkę rapy więc może w tym roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Morsy 7 i 5cm.Nierdzewka i miedz..Kotwice VMC.W zeszłym sezonie w Bugu sensowne ryby zaczęły brać dopiero jak przyszła jesienna wysoka woda i wtedy takie Morsy to był absolutny No.1. Przynajmniej na moich miejscówkach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) 9cm miedziaki z 1,5mm blaszki.ma to udawać wzdręgi w Bużańskich starorzeczach.Mam nadzieję ze szczupaki będą w nich gustowały.Wesołych Świąt i mokrego Dyngusa. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez modesty wand 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Aha te złotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 7 cm miedzi na Bużańskie rapy.W zeszłym roku mało skuteczne więc może w tym dadzą rade. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Wiem z doświadczenia jak pracochłonne jest nadanie blaszce kształtu,ja używam do tego plazmy. I mistrz drugiego planu. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez modesty wand 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 9cm i 7cm mosiądz 2mm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modesty wand Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Jeszcze tylko polera,zbrojenie i do maja. Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi